Latest News

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Μόνικα Μπελούτσι, ετών 51: Σπάνιες φωτογραφίες από τα νιάτα της ως μοντέλο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η απόλυτη Ιταλίδα ντίβα, η γυναίκα που έχει στοιχειώσει τις ανδρικές φαντασιώσεις, έγινε σήμερα 51 ετών, καθώς έχει γενέθλια στις...
30 Σεπτεμβρίου. 
Είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία ηθοποιός που θα γίνει το Κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην πολυαναμενόμενη νεότερη ταινία του «007», με τίτλο «Spectre».
Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Guardian η μελαχρινή καλλονή εξηγεί γιατί δεν αποδέχεται τον όρο «Bond girl». «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι το κορίτσι του Bond διότι είμαι πολύ ώριμη για αυτό. Είμαι μάλλον μια Bond lady ή μια Bond woman». Η 51χρονη Μόνικα δηλώνει περήφανη που θα γίνει κυρία του Μποντ: «Ο Τζέιμς Μποντ είναι ο τέλειος άνδρας. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν υπάρχει...».
Η «Μαλένα» γεννήθηκε στην Città Di Castello, στην Ούμπρια της Ιταλίας, κόρη της Maria Gustinelli, ζωγράφου, και του Luigi Bellucci που ήταν ιδιοκτήτης μιας εταιρίας με φορτηγά. Η Μόνικα ξεκίνησε ως μοντέλο στα 16 της. Θέλησε να γίνει δικηγόρος και συνέχισε το μόντελινγκ για να βοηθήσει οικονομικά την φοίτηση της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια, αλλά ο πολυτελής τρόπος ζωής της την ώθησε να παρατήσει τις δικηγορικές σπουδές. Με τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ ήδη κατάφερε να γίνει εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά μόδας όπως στο γαλλικό Elle. Παντρεύτηκε τον φωτογράφο μόδας Claudio Carlos Basso το 1994. Η σχέση τους κράτησε μόλις δύο χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός και το 1996 στα γυρίσματα της γαλλικής ταινίας «Το διαμέρισμα», γνώρισε τον γοητευτικό ηθοποιό Βενσάν Κασέλ. Τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν και έζησαν μια παθιασμένη σχέση περίπου 14 χρόνια.
Απέκτησαν δύο κόρες, την Deva (γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004) και την Leonie (γεννημένη στις 21 Μαϊου 2010). Το 2013 η Μόνικα ανακοίνωσε το διαζύγιό της. Έφταιξε ένας ... Ρώσος μεγιστάνας ή η σχέση αυτή τέλειωσε γιατί ... «ήμασταν δύο παράλληλες ιστορίες που δεν διασταυρώνονταν ποτέ...», όπως δήλωσε εκείνη. Λίγη σημασία έχει.
Ιδού σπάνιες φωτογραφίες της Μπελούτσι από τότε που πόζαρε ως μοντέλο για μεγάλα περιοδικά μόδας!