Latest News

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Στη φυλακή το γνωστό μοντέλο με τα 27 κιλά κοκαΐνης


Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 38χρονος πρώην αθλητής του μπέιζμπολ και πρώην μοντέλο, καθώς και δύο συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση της κοκαΐνης...
27 κιλών, που εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες στον Ασπρόπυργο. 
Την κοκαΐνη φέρεται να σχεδίαζε να διακινήσει στην Ελλάδα διεθνές κύκλωμα με βάση τη Λατινική Αμερική.
Ο αθλητής και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, ένας 38χρονος Ολλανδός και ένας πολίτης Γουιάνας 48 ετών, απολογήθηκαν νωρίτερα ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή για τα ναρκωτικά και κρίθηκαν από ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακιστέοι μετά τις πολύωρες εξηγήσεις που κλήθηκαν να δώσουν.
Ο 38χρονος πρώην αθλητής φέρεται να απέδωσε την εμπλοκή του στην υπόθεση στη χρόνια εξάρτησή του από την κοκαΐνη, ενώ φέρεται να κατονόμασε συγκεκριμένο πρόσωπο ως αυτόν που θα διακινούσε τα ναρκωτικά στην Αθήνα, χαρακτηρίζοντας τον δικό του ρόλο «περιφερειακό».
Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Σάκη Κεχαγιόγλου, ο πρώην αθλητής υποστήριξε στον ανακριτή πως δεν είναι αυτός ο εγκέφαλος. «Δεν είμαι ο οργανωτής. Είμαι ο "τελευταίος τροχός" της αμάξης. Υπήρξα αναλώσιμος. Όλη η εμπλοκή μου οφείλεται στη μακροχρόνια εξάρτησή μου από την κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά. Επειδή δεν είχα χρήματα και είχα ισχυρή εξάρτηση από τα ναρκωτικά θα έπαιρνα μια ποσότητα ως αμοιβή για τη βοήθεια που θα έδινα σε τρίτους. Αν οργάνωνα εγώ τη μεταφορά της κοκαΐνης δεν θα ήμουν παρών στην αποθήκη», φέρεται να υποστήριξε.