Latest News

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ! 21χρονη Ελληνίδα βιάστηκε από Πακιστανό με την βοήθεια του αδελφού της!

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία κοπέλα, 21 ετών, την οποία βίασε αλλοδαπός ο οποίος είχε  όχι μόνο την παρότρυνση αλλά και την βοήθεια του ίδιου της...
του αδελφού!
Το κορίτσι, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική. Μετά την φρίκη που έζησε, μέσα στο σπίτι της, είχε τη δύναμη να καταγγείλει το συμβάν, με αποτέλεσμα και οι δύο άνδρες να έχουν συλληφθεί από την αστυνομία.
Ο αδελφός της 21χρονης, είναι γνωστός στην πόλη της Άρτας αλλά και στην τοπική αστυνομία, καθώς πρωταγωνιστεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε επεισόδια και φασαρίες.
Αντιμέτωπος και ο ίδιος με ψυχολογικά προβλήματα, όσες προσπάθειες έγιναν μέχρι τώρα για να τύχει βοήθειας, απέβησαν άκαρπες.
Όλοι τον γνωρίζουν στην Άρτα, όμως σχεδόν κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει σε ποιο σημείο θα έφτανε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ήταν αυτός που εντόπισε έναν αλλοδαπό, Πακιστανικής καταγωγής και τον οδήγησε στο σπίτι της αδελφής του.
Μάλιστα για την σεξουαλική συνεύρεση που του υποσχέθηκε, του απέσπασε το χρηματικό ποσό των ογδόντα ευρώ.
Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε και τότε ήταν ο ίδιος ο αδελφός της, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις αρχές, που την κρατούσε από τα χέρια, με αποτέλεσμα να υποστεί τον βιασμό από τον Πακιστανό.
Η ίδια σε άθλια κατάσταση, κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και μέσα σε χρόνο ρεκόρ, εντοπίστηκαν και οι δύο άνδρες οι οποίοι έχουν συλληφθεί και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Η νεαρή θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ενώ επιβάλλεται άμεσα να κινηθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες προκειμένου να τις παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια.

epiruspost