Latest News

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Θρήνος και "γιατί" για τον 17χρονο Γιώργο...


Λίγες ώρες πριν, τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε και την τραγωδία που θα βύθιζε στο πένθος ολόκληρη την...
Κάτω Αχαία.
Ο 17χρονος Γιώργος Αλεξανδρόπουλος που έπεσε νεκρός από την κυνηγετική καραμπίνα που όπλισε ο 15χρονος, σε φάση χαλάρωσης με την κοπέλα του ανάρτησαν μια φωτό με ένα μήνυμα στις προσωπικές σελίδες τους στο facebook.
Και η ανάρτηση έλεγε:
«Οταν εχεις αυτο που θες δεν ψαχνεις για κατι καλυτερο ❤??
Λίγες  ώρες αργότερα, ο 17χρονος, θα έπεφτε νεκρός στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας.
Ομολόγησε ο 15χρονος δράστης
Την ομολογία του ίδιου του ανηλίκου έχουν πλέον οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές της Πάτρας στα χέρια τους, όπως δηλώνει στο tempo24.gr ο δικηγόρος του 15χρονου δράστη της δολοφονίας του 17χρονου Γιώργου Αλεξανδρόπουλου χθες το βράδυ στο προαύλιο σχολείου της Κάτω Αχαίας.
Όπως τονίζει ο συνήγορος υπεράσπισης Χρήστος Τσόλκας, δεν προκύπτει θέμα bullying, χαρακτηρίζοντας μεμονωμένο το περιστατικό.
Μάλιστα τονίζει πως ο ανήλικος δράστης προσπαθεί να εξηγήσει τα όσα συνέβησαν συνδέοντάς τα με περιστατικό διαπληκτισμού που είχε συμβεί λίγο νωρίτερα με το θύμα.
Οπως επισημαίνει, ο 15χρονος ένιωσε εξευτελισμένος μετά τον μεταξύ τους καβγά, καθώς έφυγε από το σημείο ημίγυμνος, γιατί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το 17χρονο θύμα του είχε σκίσει την μπλούζα.
O δικηγόρος του 15χρονου δηλώνει ότι ο δράστης είναι συντεντριμμένος και χωρίς να έχει ακόμα συνειδητοποιήσει την πράξη του και ειδική παιδοψυχολόγος βρίσκεται δίπλα του και παρακολουθεί τον 15χρονο.