Latest News

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Εφιαλτική ζωή ως σκλάβα του σεξ για 12 χρόνια: Έκανα πάντα ό,τι ήθελε ο πελάτης ζωντανά!

Μου έλεγε ότι είμαι ωραία γυναίκα και μπορεί να με κάνει μοντέλο. Μετά άρχισε ο εφιάλτης...

Ανατριχίλα προκαλούν όλα όσα είπε στους αστυνομικούς η 38χρονη γυναίκα που από τα 26 χρόνια της ήταν σκλάβα ενός 50χρονου φωτογράφου στο Γαλάτσι, την εξωθούσε στην πορνεία και την ανάγκαζε σε μια εφιαλτική ζωή, απειλώντας την και χτυπώντας την.
«Είχαμε σκηνές ερωτικού ξυλοφορτώματος, οργίων, κάψιμο με κεριά και σεξ με φρούτα. Έκανα ό,τι ήθελε ο πελάτης ζωντανά. Υπήρχε κάποιος που έδωσε 5.000 δολάρια γιατί ήθελε κάθε μέρα πριν κοιμηθεί να βλέπει δύο γυμνές γυναίκες να χαστουκίζονται» περιέγραψε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το θύμα.
Επί 12 ολόκληρα χρόνια, η 38χρονη, σήμερα, γυναίκα, ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια ενός 50χρονου, ο οποίος την εξέδιδε, την κακοποιούσε και την εξανάγκαζε σε διάφορες ερωτικές δραστηριότητες, με απειλές ότι θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της και άλλο άσεμνο υλικό.
Ο διαδικτυακός μαστροπός, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, ενώ η δικογραφία επιστράφηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός και άλλων γυναικών θυμάτων του 50χρονου φωτογράφου.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 38χρονης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 38χρονη, το 2003 ανταποκρίθηκε σε αγγελία για επαγγελματική φωτογράφηση, έναντι χρηματικής αμοιβής και επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο, ο οποίος της έκλεισε ραντεβού σε φωτογραφικό στούντιο στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της καταγγελίας, μετά την αρχική φωτογράφηση ο 50χρονος έπεισε την γυναίκα να κάνει και γυμνή φωτογράφηση.
Αυτό αποδείχτηκε «Γολγοθάς» για εκείνη, αφού από την στιγμή αυτή την απειλούσε, μέχρι και σήμερα, ότι θα κοινοποιούσε τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο και σε άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, αναγκάζοντάς την και σε άλλες γυμνές φωτογραφήσεις.
Από τα μέσα του έτους 2004, ο συλληφθείς, με τις ίδιες απειλές, εξανάγκαζε την γυναίκα να συνευρίσκεται ερωτικά με άγνωστα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, ασκώντας μάλιστα και βία εναντίον της για να κάμψει τις αντιρρήσεις της. Tο 2008 η γυναίκα στην απελπισία της απείλησε ότι θα αυτοκτονούσε, γεγονός που άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις του προαγωγού της, που πλέον την χρησιμοποιούσε μόνο σε γυμνές φωτογραφήσεις. Από το 2014, όμως, την εξανάγκαζε επιπλέον να βγάζει τα ρούχα της μπροστά σε κάμερα ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνδεδεμένου στο διαδίκτυο σε ζωντανή σύνδεση, μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπου ο εκάστοτε χρήστης πλήρωνε διαδικτυακή συνδρομή.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, διενεργήθηκε αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα και ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος. Προχθτες το πρωί διενεργήθηκαν έρευνες, στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του 50χρονου, όπου διακριβώθηκε και ψηφιακά η συμμετοχή του στις παραπάνω πράξεις.
Ταυτόχρονα, σε υπολογιστές, διακομιστές και άλλα ηλεκτρονικά μέσα του 50χρονου, βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο) ερωτικού περιεχομένου που απεικονίζουν - εκτός από την 38χρονη - και άλλες γυμνές γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων αναζητούνται να διακριβωθούν. Τα αρχεία αυτά φέρεται να είχαν αποσπαστεί με παρόμοιο τρόπο δράσης, με σκοπό την οικονομική εκμετάλλευση τους.
Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποδεικτικά οικονομικών συναλλαγών και καταβολής χρημάτων στο όνομα του 50χρονου από την επίμαχη ιστοσελίδα του διαδικτύου, τα όποια αποδεικνύουν την κερδοσκοπία του από την «διαδικτυακή μαστρωπία».
Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ παράλληλα ερευνάται η εμπλοκή του 50χρονου και σε τυχόν άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.