Latest News

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Sports Illustrated: Σέξι μοντέλα αποκαλύπτουν τα πάντα... εκτός από τα πρόσωπά τους! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δες το σώμα και... βρες το μοντέλο!!!!Θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε ένα τοπ μόντελ βλέποντας μόνο τις αισθησιακές
του καμπύλες...

με μαγιό; Το Sports Illustrated σάς δίνει την ευκαιρία να μάθετε την απάντηση, καλώντας στα να συμμετέχετε σε ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της νέας του καμπάνιας για το ετήσιο Swimsuit Issue που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2016.
Το θρυλικό τεύχος με μαγιό της συγκεκριμένης έκδοσης κυκλοφορεί μία φορά τον χρόνο και περιλαμβάνει όλες τις καυτές τάσεις που θα κυριαρχήσουν το επερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, το SI δεν ήθελε να αφήσει τους αναγνώστες του να περιμένουν έξι ολόκληρους μήνες χωρίς μία «μικρή γεύση» από την έκδοση της επόμενης χρονιάς. Έτσι, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών που δείχνουν ορισμένες από τις καλλίγραμμες καλλονές του τεύχους 2016 να ποζάρουν αισθησιακά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν τα πρόσωπά τους.

Το περιοδικό αναμένεται να κρατήσει κρυφή την ταυτότητα των μοντέλων που έχει επιλέξει για να προωθήσουν τα καλύτερα μαγιό του 2016 μέχρι τη στιγμή της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου τεύχους του, αυξάνοντας την προσμονή των φαν του.

Εξάλλου, όπως απέδειξε πέρυσι με την επιτυχημένη καμπάνια της πανέμορφης Χάνα Ντέιβις, το δημοφιλές περιοδικό ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι του μάρκετινγκ!