Latest News

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Mαραντόνα: «Έχω κόψει τα ναρκωτικά» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Aργεντινός σταρ του παρελθόντος εξηγεί πως είναι σήμερα η ζωή του, ξεκαθαρίζοντας πως είναι καθαρός τουλάχιστον εδώ και μια δεκαετία. 

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook, o Ντιέγο Μαραντόνα θέλησε να... ξεναγήσει τους θαυμαστές του στο πολυτελές σπίτι του στο Ντουμπάι.
Αυτή ήταν μια καλή αφορμή για τον παλαίμαχο Αργεντινό άσο για να μιλήσει για μια ακόμη φορά για τις περιπέτειες που είχε στο παρελθόν με τα ναρκωτικά τονίζοντας πως η... άστατη ζωή ανήκει στο παρελθόν.
 «Φέτος συμπληρώνονται δώδεκα χρόνια από όταν έκοψα τα ναρκωτικά. Είχα φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο δεν μπορούσα πια να σηκωθώ από το κρεβάτι. Τώρα ξυπνάω πολύ πρωί και χαίρομαι την κάθε μέρα. Επέλεξα πια αυτή τη ζωή για χάρη των παιδιών μου και των εγγονιών μου και για όλους αυτούς που θα έρθουν στη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά ο 54χρονος Μαραντόνα. 
Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, ο Αργεντινός αποκαλύπτει κάποια από τα αγαπημένα αντικείμενά του, όπως μια φωτογραφία στην οποία είναι ο ίδιος με τους πρώην προέδρους της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, και της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβεζ, αλλά και μια επιστολή που έλαβε από την πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ.