Latest News

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Καρτέλ Μυκόνου: Όργια με μοντέλα σε γνωστά μαγαζιά – Οι φωτογραφίες που ανέβαζαν στο Facebook (ΕΙΚΟΝΕΣ)

2Αποκαλυπτικές για τον τρόπο ζωής των μελών του καρτέλ της Μυκόνου είναι οι φωτογραφίες που ανέβαζαν οι «πρωταγωνιστές» της πολύκροτης υπόθεσης στα προφίλ τους ...

στο Facebook.

2
Ο 34χρονος συλληφθείς που είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ληστεία σε τράπεζα στην Αθήνα έχει δύο προφίλ με 8.100 φίλους. Σε πολλές από τις αναρτήσεις του διαφημίζει μουσικές βραδιές πασίγνωστων κλαμπ της Μυκόνου, ενώ συνήθιζε να φωτογραφίζεται με καλλίγραμμες γυναίκες σε παραλίες, εστιατόρια και νυχτερινά μαγαζιά. Όπως γράφει στο προφίλ του, έχει σπουδάσει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Το χαρακτηριστικό γνώρισμά του είναι τα πολλά τατουάζ, ενώ πολλές είναι οι φωτογραφίες του από προπονήσεις που έκανε στο μποξ.
Δημοφιλής ήταν και ο δεύτερος συλληφθείς, ο 33χρονος πρώην λιμενικός, ο οποίος στον δικό του λογαριασμό έχει 1.472 φίλους. Παρουσιάζεται ως πρώην ένστολος και έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες με τον 34χρονο κατά τις εξόδους τους στο νησί. Ο 33χρονος έχει αναρτήσει υλικό και από την ορκωμοσία του ως λιμενικός κατά το παρελθόν. Πιο χαμηλό προφίλ διατηρούσε ο τρίτος κατηγορούμενος.
1

Αναζητούν κομμάτια του παζλ

Οι έρευνες των Αρχών δεν έχουν σταματήσει. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, λείπουν σημαντικά κομμάτια από το «παζλ» της εξιχνίασης. Ένα από αυτά είναι άτομο που φέρεται ως προαγωγός γυναικών στη Μύκονο, το οποίο δεν εντοπίστηκε ποτέ, αν και μπορεί να συνεργάζονταν με τους συλληφθέντες.
Ένα δεύτερο άτομο που «αγνοείται» είναι αυτό που φέρεται να προμήθευε με ναρκωτικά το κύκλωμα. Αξιόπιστη πηγή προσθέτει ότι «εξετάζεται επίσης η εμπλοκή δύο γυναικών, οι οποίες μπορεί να έσπρωχναν ναρκωτικά σε εύπορους τουρίστες. Τα πολλά λεφτά ήταν πάντως από τα ναρκωτικά και όχι από τις γυναίκες».

Αρνούνται τα πάντα

CARTEL MYKONOUΑπό την πλευρά τους οι τρεις συλληφθέντες, οι οποίοι απολογήθηκαν χθες στον Ανακριτή Σύρου, αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με διακίνηση ναρκωτικών και γυναικών. Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος του 33χρονου τρίτου κατηγορούμενου δήλωσε χθες στη Huff Post Greece:
«Μετά από ενδελεχή μελέτη της δικογραφίας θεωρώ ότι είναι απόλυτα ακριβής ο ισχυρισμός του εντολέα μου ότι είναι αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Από τις 47 συνομιλίες που έχει καταγράψει για την υπόθεση η Αστυνομία ο εντολέας μου συνομιλεί μόνο σε δύο, οι οποίες δεν έχουν κανένα ποινικά αξιόλογο περιεχόμενο. Ελπίζω στο ίδιο συμπέρασμα να καταλήξουν οι δικαστικές Αρχές μετά τη σημερινή απολογία του».
Αλέξανδρος Καλαφάτης