Latest News

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Επικές ατάκες Βαγγέλη Μεϊμαράκη για Αλέξη Τσίπρα: 'Γιατί μας πάει σε εκλογές, τον βάρεσε ο ήλιος;"!!!


Μιλάμε για πολλά γέλια. Δεν υπάρχουν οι ατάκες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον Αλέξη Τσίπρα μετά το διάγγελμα για τις...  πρόωρες εκλογές. 



Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αναρωτήθηκε : «Γιατί μας πάει σε εκλογές; Τον πείραξε ο ήλιος; Είναι και Αύγουστος»;

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης  χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ψευτράκο» και «ανέντιμο», υποστηρίζοντας πως είναι «ακραίος τακτικιστής και λαϊκιστής».
Μάλιστα,αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας : «Πρέπει να συνέλθει το παιδί! 
Εχει ξεφύγει! Μας κουνάει και το δάχτυλο»!
 «Είναι και πονηρούλης, με το χαμόγελο πάντα....»!
  
Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν καταιγιστικός κατά του πρωθυπουργού σε πολλά σημεία της συνέντευξης

«Μας πάει για εκλογές. Γιατί; Είναι τρελό!» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα. «Πού τα βρήκε όλα αυτά; Μπανανία είναι εδώ πέρα; Τσιφλίκι του είναι; Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι ο δικτάτορας! Πρέπει να συνέλθει το παιδί! Εχει ξεφύγει! Μας κουνάει και το δάχτυλο» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ και εξαπέλυσε την βαριά κατηγορία ότι ο κ. Τσίπρας με τις κινήσεις του εξυπηρετεί συμφέροντα. «Ευθέως σας το λέω. Υπηρετεί και εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Ποιοι τον έβαλαν να τα κάνει αυτά;»  

Επαναλαμβάνοντας ότι η ΝΔ θα λάβει και θα εξαντλήσει τις διερευνητικές εντολές ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε: «Δεν θα μας επιβάλει το πότε θα γίνουν εκλογές. Τι αλαζονεία είναι αυτή; Ο κ. Τσίπρας στην ουσία δραπετεύει, προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματα». Και πρόσθεσε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: Το φάντασμα Λαφαζάνη τον καταδιώκει, έχει τρομερές ενοχές. «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά, δεν παίζουμε, αρκετά έπαιξε, επτά μήνες βούλιαξε την χώρα».

Όσο μπορούμε να καθυστερήσουμε τον κύριο Τσίπρα, θα το κάνουμε γιατί το παιδί πρέπει να συνέλθει, τον έχει πιάσει αλαζονεία, είπε. Ο κύριος Τσίπρας κόπτεται για την Δημοκρατία αλλά φασιστίζει, είναι έκανε την τούμπα, την πολιτική αγυρτεία..."