Latest News

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Και όμως αυτή η κοπέλα είχε πέσει θύμα μπούλινγκ επειδή είναι δυσλεκτική! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ήταν μικρή στο σχολείο την κορόιδευαν και πολλές φορές είχε πέσει και θύμα εκφοβισμού, επειδή ήταν δυσλεκτική. ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ



Σήμερα μάλλον όλοι αυτοί πρέπει να έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Η Σάρλοτ Μακ Κίνει είναι το νέο πρόσωπο που ταράζει το μόντελινγκ. Πανέμορφο πρόσωπο και καμπύλες που «ανασταίνουν ακόμη και νεκρούς».

Eίναι το κορίτσι που άφησε με το στόμα ανοιχτό εκατομμύρια ανθρώπους που παρακολούθησαν μια διαφήμιση εταιρίας φαστ φουντ στην οποία πρωταγωνιστούσε. Η διαφήμιση αυτή σε πολλές πολιτείες απαγορεύτηκε.
Η Σάρλοτ απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μαλιμπού και αναδύεται από τη θάλασσα, προκαλώντας εμφράγματα. Γραπώνει με την παλάμη της το πλούσιο στήθος της την ώρα που βγαίνει από το νερό και οι αναπνοές των ανδρών σταματούν.
Φοράει ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι το οποίο αναδεικνύει το τέλειο κορμί της. Το στήθος της ξεχειλίζει και καθώς βγαίνει από το νερό αναγκάζεται να το «ισιώσει» διότι είναι έτοιμο να πεταχτεί από το σουτιέν. Το κάτω μέρος του μαγιό της αφήνει ελάχιστα στη φαντασία αφού τα κορδόνια του σφίγγουν τους πλούσιους γοφούς της.