Latest News

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Μάιλι Σάιρους: «Η Χάνα Μοντάνα φταίει για αυτό που είμαι»! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Μάιλι Σάιρους: «Η Χάνα Μοντάνα φταίει για αυτό που είμαι» (Photos) - MediaΜπορεί να χρωστά τη δημοσιότητα της στη Χάνα Μοντάνα, αλλά είναι αυτός ακριβώς ο ρόλος που την έκανε έτσι...
αντιδραστική και εκκεντρική.
 Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Μάιλι Σάιρους σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Marie Claire».


Η καταπίεση που δεχόταν ως πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς από το 2006 έως το 2011, ήταν αφόρητη. Κυρίως ο  «ρόλος» που έπρεπε να παίζει εκτός σκηνής. «Για πολύ καιρό με δασκάλευαν για το πώς πρέπει να είναι ένα κορίτσι», είπε και ομολόγησε ότι για αυτό ανέπτυξε πολλά «θέματα» με το σώμα της.
«Από όταν ήμουν 11 μου έλεγαν «είσαι ποπ σταρ! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ξανθιά, πρέπει να έχεις μακριά μαλλιά, και πρέπει να φορά κάτι στενό και φανταχτερό», εξήγησε η 22χρονη. Αποκάλυψε επίσης, ότι δούλευε 12 ώρες την ημέρα και έπινε καφέδες για να σηκωθεί από το κρεβάτι και να κρατηθεί όρθια.
Και πρόσθεσε: «με έκαναν να μοιάζω με κάποια που δεν είμαι, το οποίο μάλλον που προκάλεσε μια δυσμορφία στο σώμα, γιατί έπρεπε να είμαι όμορφη για τόσο καιρό, που όταν δεν ήμουν στο σόου, έλεγα: «ποια στο διάολο είσαι εσύ;;».
Ακόμα και το αγορίστικο κοντό μαλλί που έχει σήμερα είναι μια αντίδραση στο πρότυπο της όμορφης κοπέλας που ήταν η Χάνα Μοντάνα με μακριά ξανθά μαλλιά.
Η ζωηρή και προκλητική συχνά, είτε με το ντύσιμο είτε με τη συμπεριφορά της, τργαουδίστρια, είπε «Το όνειρο μου δεν είναι να πουλάω λιπ-γκλος. Αλλά να σώσω τον κόσμο».