Latest News

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ο Μπερλουσκόνι πουλά τη βίλα των οργίων με τα κορίτσια του «μπούνγκα μπούνγκα» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πουλά ο Μπερλουσκόνι τη βίλα του- επιπλωμένη και γεμάτη αναμνήσεις από τα κορίτσια του «μπούνγκα μπούνγκα» (Photos) - MediaΟ Σίλβιο Μπερλουσκόνι το αποφάσισε και έβαλε πωλητήριο στη εξοχική του βίλα. Πρόκειται για ένα παλάτι που διαθέτει, 68 δωμάτια, 6 πισίνες, θέατρο σε αρχαιοελληνικό στυλ, και ένα τεχνητό…
ηφαίστειο! 
Η βίλα διαθέτει βεβαίως γήπεδα τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, χώρους ιππασίας, τεχνητή λιμνοθάλασσα και άλλα.


Η βίλα Σερτόζα βρίσκεται σε μια έκταση 168 εκταρίων στην περιοχή Κόστα Σμεράλντα στη Σαρδηνία. Ο 78χρονος πλέον Σίλβιο έχει θέσει σαν βάση διαπραγμάτευσης τα 500.000.000 ευρώ και ο πιθανότερος αγοραστής είναι κάποιο μέλος από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.
Η βίλα Σερτόζα, ή αλλιώς «βίλα των οργίων», ή αλλιώς η «φωλίτσα του Σίλβιο», εκτός από τα κορίτσια του «μπούνγκα μπούνγκα», έχει φιλοξενήσει και προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, όπως ο Πούτιν, ο Μπλέρ, ο Μπούς, και πολλοί άλλοι.
Για να μπει κάποιος μέσα έχει 2 επιλογές. Πρώτη επιλογή είναι η κλασσική είσοδος, από την οποία μπαίνουν οι φίλοι και οι γνωστοί και δεύτερη επιλογή είναι από τη θάλασσα. Η βίλα, εκεί που σκάει το κύμα, έχει μια ημιβυθισμένη μυστική σπηλιά, στην οποία έχει δημιουργηθεί ένα τούνελ. Εκεί «δένουν» τα γιοτ και μέσω του τούνελ το οποίο στο πάτωμα του έχει ένα υπέροχο ψηφιδωτό με τη μορφή του Ποσειδώνα  και μιας σκάλας, οι καλεσμένοι εισέρχονται μέσα στη βίλα.
Η αγοραπωλησία θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα, όμως προέκυψε ένα πρόβλημα με την παραλία που υπάρχει στις παρυφές του… κτήματος. Ο Βασιλιάς Σαλμάν μπιν Αμντουλαζίζ αλ Σαΐντ, ήθελε στην αγορά να περιλαμβάνεται και η παραλία (ήθελε την αποκλειστική της χρήση). Αυτό όμως δεν μπορούσε να συμβεί γιατί η παραλία δεν ήταν ιδιοκτησίας του Σίλβιο, αλλά του Ιταλικού κράτους. Τελικά φαίνεται ότι ο Άραβας Βασιλιάς έκανε πίσω στον τομέα αυτό και πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.