Latest News

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

«Ο Ντι Κάπριο δεν αναγνωρίζει το παιδί της Ριάνα επειδή είναι ανώμαλος και ρατσιστής»

leonardo-dicaprio1-650
Ο θείος του Spiderman, ο Μπεν Πάρκερ είπε μία από τις πιο γνωστές ατάκες του κινηματογράφου: η μεγάλη δύναμη φέρνει...
μεγάλη ευθύνη. 
Στην περίπτωση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα παραφράσουμε την ατάκα και θα πούμε ότι η ξέφρενη ζωή και η αλλαγή συντρόφων φέρνει προβλήματα και νομικές διεκδικήσεις.
Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για την ερωτική ζωή του Λίο. Είναι γνωστό το modus vivendi του. Σε αυτή την ερωτική ζωή υπήρξε πριν μερικούς μήνες - δεν παίρνουμε όρκο ότι δεν είναι ακόμα - η Ριάνα. Και αυτό το ζευγάρι ήταν το ιδανικό για να ξεσαλώσουν οι κίτρινες φυλλάδες ανά τον κόσμο.
Μία από αυτές, το γαλλικό περιοδικό Oops, που δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την εγκυρότητα του και γράφει ως επί το πλείστον μυθεύματα, είχε σε πρωτοσέλιδο πριν από μερικούς μήνες μια ιστορία εγκυμοσύνης της Ριάνα, με το παιδί να είναι του Ντι Κάπριο και τον ηθοποιό να μην το αναγνωρίζει, ζητώντας της να το ρίξει. Φυσικά η αλήθεια απείχε έτη φωτός από αυτό και ο ηθοποιός μήνυσε το περιοδικό ζητώντας ως αποζημίωση αυτά που υπαγορεύει ο νόμος της Γαλλίας. Περίπου 18.000 ευρώ για τις αμοιβές των δικαστών και για το ηθικό κομμάτι. Εν τέλει ο Ντι Κάπριο κέρδισε την υπόθεση, αλλά πήρε μόλις 8.500 ευρώ και το περιοδικό υποχρεούτο να γράψει άρθρο που θα αναφέρει τι έγινε στη δική ως επανόρθωση του λάθους.
Ο εκδότης όμως δεν δείχνει να έχει μεταπεισθεί ιδιαίτερα.  Ο Φρεντερίκ Τρουσκολάσκι όταν τον ρώτησαν για το ζήτημα ήταν λάβρος και άκρως επιθετικός. «Το ήξερα ότι θα χάσουμε. Όμως το θέμα δεν είναι εκεί. Ο Ντι Κάπριο βγαίνει με κοπέλες της Άριας φυλής. Ψηλές, ξανθές με γαλανά μάτια. Δεν άντεξε ότι υποστηρίζαμε πως έχει παιδί με μία μαύρη. Είναι ανώμαλος και ρατσιστής». Αυτό είναι που λένε «και κερατάς και δαρμένος». Φυσικά το αυτάκι του Λίο δεν ιδρώνει μιας και έχει να ασχοληθεί με τη νέα του συνεργασία με τον Μάρτιν Σκορτσέζε και την επερχόμενη ταινία του Ινιάριτου που πρωταγωνιστεί, το The Revenant.