Latest News

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Μάνα παράτησε τα παιδιά της και πήγε διακοπές!


Μάνα παράτησε τα μικρά παιδιά της και πήγε 3 εβδομάδες διακοπέςΜία μητέρα προφανώς θα είχε δει την ταινία «μόνος» στο σπίτι τα άφησε μόνα και πήγε...
διακοπές!


Το περιστατικό δημοσιεύεται σήμερα στις βρετανικές εφημερίδες, οι οποίες εκφράζουν την έκπληξή τους για το γεγονός ότι η μητέρα συνελήφθη αλλά δεν τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες και γλύτωσε τη δίκη.
Η μητέρα από την ευρύτερη περιοχή του Manchester,έφυγε από το σπίτι και τη χώρα για διακοπές τριών εβδομάδων. Θεώρησε ότι όλα θα ήταν υπό έλεγχο, αλλά τα παιδιά βρέθηκαν στο σπίτι χωρίς φαγητό, με κομμένη την παροχή του υγραερίου και το σπίτι σε μία άθλια κατάσταση.
Η μητέρα δεν είχε πρόθεση να επιστρέψει στη χώρα πριν το τέλος των διακοπών της, αλλά ενημερώθηκε ότι η αστυνομία έχει αναλάβει τα παιδιά της και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Βρετανία.
Η αστυνομία τη συνέλαβε στο αεροδρόμιο, αλλά όπως αναφέρουν βρετανικές εφημερίδες δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκων. Τα παιδιά αρχικά τέθηκαν υπό την εποπτεία του κράτους, αλλά τελικά επέστρεψαν στο σπίτι τους.
Εκπρόσωπος των τοπικών αρχών είπε συνεχίζουν να δουλεύουν με την οικογένεια.