Latest News

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Τα έξι σημάδια


Έξι σημάδια αποκαλύπτουν ότι κάτι πάει λάθος στη τωρινή σου σχέση και θα πρέπει άμεσα να ψάξεις...
τα αίτια.

Τσακώνεστε για τα πάντα
Γεγονός είναι πως όλα τα ζευγάρια τσακώνονται. Μάλιστα μερικά ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο από τα υπόλοιπα. Αν όμως ο τρόπος και η συχνότητα των τσακωμών σας έχει αλλάξει και ξεκινάτε μεγάλους καβγάδες ακόμα και για τους πιο ασήμαντους λόγους τότε κάτι άλλο σας συμβαίνει ανάμεσά σας.

Κάθεσαι στο γραφείο όλο και περισσότερες ώρες
Όταν είσαι ερωτευμένη αυτό που πάντα θες είναι λίγο περισσότερο από τον άλλον. Αν δε νιώθεις την επιθυμία να πας σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά τότε πρέπει να αναρωτηθείς γιατί.

Ότι κάνει ο σύντροφός σου σε ενοχλεί
Νιώθεις πως μια συνήθεια που είχε ο καλός σου και δεν σε ενοχλούσε ποτέ τώτα σου προκαλεί εκνευρισμό; Αν το τελευταίο διάστημα σου σπάει τα νεύρα με οτιδήποτε κάνει ή λέει τότε αυτό είναι σημάδι πως αρχίζεις συναισθηματικά να απομακρύνεσαι από εκείνον.

Βρίσκεις συνεχώς δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ
Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της σχέσης σας κάθε φορά που ήσασταν στο ίδιο δωμάτιο η μοναδική σκέψη που είχατε ήταν να κάνετε σεξ. Μετά από λίγο καιρό αυτή η επιθυμία είναι λογικό να μειώνεται, αλλά το να αποφεύγεις το σεξ του είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι σημάδι που σου λέει ξεκάθαρα πως δε νιώθεις καμία έλξη για εκείνον.

Ενδιαφέρεσαι για άλλους άντρες
Αν όταν βγαίνεις με τις φίλες σου απολαμβάνεις το φλερτ με άντρες που θέλουν να σε γνωρίσουν τότε δεν είσαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό σου και ψάχνεις την ευτυχία μακριά από εκείνον. Ουσιαστικά θες να δεις πόσο "μετράς" σε περίπτωση που είσαι single ξανά.

Δεν μπορείς να φανταστείς το μέλλον σου μαζί του
Αν σκέφτεσαι τα επόμενα 5 – 10 χρόνια της ζωής σου και αδυνατείς στα πλάνα σου να εντάξεις τον τωρινό σου σύντροφο πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου γιατί νιώθει πως δεν ανήκει ο σύντροφός σου στο μέλλον σου. 
queen