Latest News

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ: Πυροβόλησε δημοσιογράφο & κάμεραμαν και μετά αυτοπυροβολήθηκε σε ζωντανή μετάδοση (ΕΙΚΟΝΕΣ+ ΒΙΝΤΕΟ)


Πυροβόλησε δημοσιογράφο και κάμεραμαν στον «αέρα» και μετά αυτοπυροβολήθηκε (Photo + Video) - MediaΔύο δημοσιογράφοι έπεσαν νεκροί  από πυρά που δέχθηκαν σήμερα, την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη η οποία μεταδιδόταν απευθείας από το...
τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στη Βιρτζίνια. 
Τα θύματα εργάζονταν στο τηλεοπτικό δίκτυο το WDBJ7, το οποίο και μετέδωσε τις εικόνες από το περιστατικό.


Η δημοσιογράφος 'Αλισον Πάρκερ και ο εικονολήπτης 'Ανταμ Γουάρντ έχασαν τη ζωή τους στο περιστατικό αυτό.
Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβόλησε, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.
Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο δράστης
Ο ύποπτος για τη δολοφονία δύο δημοσιογράφων στη Βιρτζίνια, σε ζωντανή μετάδοση, πέθανε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος, ανέφερε η εφημερίδα Washington Post επικαλούμενη την πολιτειακή αστυνομία.
Ο Βέστερ Φλάναγκαν, 41 ετών, αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του από αστυνομικούς στον αυτοκινητόδρομο 66 της Βιρτζίνιας.
Ο σερίφης της κομητείας Φράνκλιν, που χειρίζεται την υπόθεση, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Φλάναγκαν. Όπως είπε, η έρευνα που έχουν ήδη ξεκινήσει οι αρχές για τις εν ψυχρώ δολοφονίες θα είναι μακρά ενώ σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το κίνητρο του δράστη.
"Ο ύποπτος πέθανε στο νοσοκομείο του Φέρφαξ Αϊνόβα, στη βόρεια Βιρτζίνια, λόγω του τραύματος που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του" είπε ο σερίφης.
Στο βίντεο που φέρεται ότι ανήρτησε ο ίδιος σε έναν λογαριασμό στο Twitter διακρίνεται ένα χέρι που κρατάει ένα πιστόλι και στοχεύει μια δημοσιογράφο, ντυμένη με κόκκινη φούστα και μαύρη μπλούζα, την ώρα που παίρνει συνέντευξη από μια γυναίκα ντυμένη στα λευκά. Προφανώς κανείς δεν προσέχει το όπλο, καθώς ο εικονολήπτης έχει στραμμένη την πλάτη του και η δημοσιογράφος είναι απορροφημένη στη συνέντευξη.
Κατόπιν η κάμερα --ή το κινητό τηλέφωνό με το οποίο τραβήχτηκε το βίντεο-- χαμηλώνει και ο ένοπλος πυροβολεί οκτώ φορές.
Στις εικόνες διακρίνεται καθαρά το χέρι που κρατάει το πιστόλι και το γαλάζιο καρό πουκάμισο που φοράει ο δράστης.
Ακολουθούν χαοτικές εικόνες και το βίντεο σταματάει.