Latest News

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Εστιατόριο σέρβιρε με γυμνές γυναίκες αντί για πιάτα! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)



Οι ιδιοκτήτες του πλωτού μπαρ που εγκαινιάστηκε την Τετάρτη το βράδυ είχαν κατά νου να προετοιμάσουν κάτι πρωτότυπο για το πρώτο πάρτι και σίγουρα δεν είχαν προβλέψει πως η ιδέα τους θα προκαλούσε...
σφοδρές αντιδράσεις.   
Το Cruise Bar στο Darling Harbour στην Αυστραλία, κατάφερε να στρέψει εναντίον του ένα τεράστιο κύμα χρηστών στα social media που με το που αντελήφθησαν τις πρώτες φωτογραφίες από το event, ξεκίνησαν την επίθεση. Αιτία για τις αντιδράσεις ήταν οι γυμνές γυναίκες που είχαν χρησιμοποιηθεί σαν "πιατέλες" και ξαπλωμένες σε τεράστια τραπέζια προσέφεραν στους καλεσμένους φρούτα και εδέσματα. Τα μοντέλα που χρησιμοποιήθηκαν φορούσαν μόνο ένα σλιπάκι στο χρώμα του δέρματος και παρέμεναν ακίνητα όσο οι vip του μπαρ, τσιμπολογούσαν πάνω από το κορμί τους.         Τις κατηγορίες για άκρως απαράδεκτη και σεξιστική ιδέα εκ μέρους του club, υπερασπίστηκαν και πολιτικοί που έσπευσαν να σχολιάσουν πως το θέαμα ήταν ντροπιαστικό. Η γραμματέας των Πρασίνων στην Νέα Νότια Ουαλία, σχολίασε πως η χρήση του γυναικείου σώματος για κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον προσβλητικό.       Πολλοί απαιτούν μια συγνώμη από τους υπεύθυνους του εστιατορίου, το οποίο ακόμη δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση. Ωστόσο κάποιοι υποστηρικτές του αναφέρουν πως το να κατηγορείται για σεξισμό είναι λάθος, επειδή στο event υπήρχαν και αρκετά ημίγυμνα αγόρια, σε άλλους ρόλους.       
Για την ώρα, το κίνημα που καλεί σε μποϊκοτάζ της επιχείρησης μεγαλώνει συνεχώς ενώ και φεμινιστικές οργανώσεις έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους.