Latest News

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Στη γραμμή Λαφαζάνη ο Σκουρλέτης για τα Λιπάσματα


Στα χνάρια του Παναγιώτη Λαφαζάνη φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο νέος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης στο θέμα της ανάπλασης των Λιπασμάτων...
στη Δραπετσώνα.


Αυτό τουλάχιστον υποσχέθηκε στη συνάντηση με το νέο Υ.Π.Α.ΠΕ.Ν που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής Κερατσινίου – Δραπετσώνας με θέμα την ανάπλαση της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας και την πορεία της σχετικής τροπολογίας που είχε κατατεθεί από τον προκάτοχό του Παναγιώτη Λαφαζάνη. 
Στην αντιπροσωπεία του Δήμου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Μαρτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ε. Καπουσίζογλου και Στ. Συράκου και η εντεταλμένη σε θέματα πολιτισμού δημοτική σύμβουλος Ε. Κυραμαργιού.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για το υπερτοπικής σημασία και εμβέλειας σχέδιο ανάπλασης της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας, καθώς και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την επικείμενη λειτουργία των εγκαταστάσεων αποθήκευσης πετρελαιοειδών της OIL ONE ( συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη)

Ο κ. Σκουρλέτης, τόνισε ότι το ενδιαφέρον του Υπουργείου παραμένει ιδιαίτερα «θερμό» για το ζήτημα της ανάπλασης της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας και ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίσει να ενημερώνονται.

Οι επόμενες κινήσεις του Υπουργείο αναμένονται από αρχές Σεπτέμβρη.