Latest News

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Πορνοστάρ παράτησε την δουλειά της για ν’ ακολουθήσει τον δρόμο του… Θεού! (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)


Πορνοστάρ παράτησε την δουλειά της για ν’ ακολουθήσει τον δρόμο του… Θεού (Photos + Video) - MediaΤον δρόμο του Θεού αποφάσισε να ακολουθήσει η Μπρίτνι Ρουίζ, γνωστή και ως Τζέννα Πρίσλεϊ, αφήνοντας πίσω της μια μεγάλη καριέρα στη βιομηχανία...
του πορνό.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρώην πορνοστάρ αποκάλυψε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση. Είχε πάρει στα χέρια της μια διαφορετική και πιο σύγχρονη εκδοχή του Κατά Ιωάννη Ευαγγελίου, το οποίο διάβασε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στο Λας Βέγκας με σκοπό να λάβει μέρος στα γυρίσματα μιας ακόμη ερωτικής ταινίας.
Τότε ήταν που συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αφήσει για πάντα την βιομηχανία του πορνό και όταν το ανακοίνωσε στον σκηνοθέτη της ταινίας, εκείνος δεν την πίστεψε.
Στη συνέχεια, η Μπρίτνι άλλαξε τον αριθμό του τηλεφώνου της, διέγραψε τον λογαριασμό της στο twitter και δεν ενημέρωσε κανέναν για το που πήγε. «Είναι αστείο, λέει, το πόσοι άνδρες αλλά και γυναίκες συνάδελφοι γνώριζαν το πραγματικό μου όνομα, καιν θα μπορούσαν να με αναζητήσουν π.χ. στο Facebook, αλλά κανείς δεν το έκανε» ανέφερε η πρώην πορνοστάρ.