Latest News

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε την γυναίκα του, τραυματίας ο γιος

Πάτρα: Οικογενειακή τραγωδία - Σκότωσε την γυναίκα του, τραυματίας ο γιοςΟικογενειακή τραγωδία με 60χρονο που έσφαξε τη γυναίκα του και μαχαίρωσε το γιό του, συγκλονίζει...
την Πάτρα.
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή των Ιτεών, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, 60χρονος φέρεται να σκότωσε την 57χρονη σύζυγό του με μαχαίρι και να τραυμάτισε τον 30χρονο γιό του, ο οποίος διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 60χρονος έχει συλληφθεί, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Πατρών για την υπόθεση.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, στις 1.30 περίπου τα ξημερώματα ο 60χρονος άνδρας μετά από έντονο καυγά με τη 57χρονη σύζυγό του, φέρεται να την σκότωσε χτυπώντας με μαχαίρι αρκετές φορές στο θώρακα.
Κατόπιν, διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο γιο του, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τη μητέρα του, χτυπώντας τον και αυτόν με το μαχαίρι και τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
Ο δράστης, στη συνέχεια, έφυγε από το σπίτι, ενώ μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη στο νέο λιμάνι. Εντός της ημέρας αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο.
Η αστυνομία αναζητά το μαχαίρι με το οποίο τελέστηκε η δολοφονία, καθώς αυτό δεν έχει ακόμα βρεθεί.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και ο 60χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Πάτρα, ένας άνδρας, ηλικίας 60 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, σήμερα (9-8-2015) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα, εντός της οικίας του, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 57χρονη σύζυγό του, την τραυμάτισε θανάσιμα καταφέρνοντας της πολλαπλά τραύματα στη θωρακική χώρα με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).
Στη συνέχεια ο δράστης επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι και στον 30χρονο γιο του, που εκείνη τη ώρα κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο της οικίας, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο θώρακα και διέφυγε πεζός.
Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ο 60χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, στην είσοδο του Νέου Λιμένα Πατρών και συνελήφθη.
Ο 30χρονος διακομίστηκε αρχικά με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο των Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Την προανάκριση και τις έρευνες  ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών