Latest News

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φανατικοί οπαδοί σκότωσαν δημοσιογράφο για ένα σχόλιο στο facebook!

Σκότωσαν δημοσιογράφο που κατέκρινε τον αρχηγό αζέρικης ομάδας ο οποίος ύψωσε τουρκική σημαία στην Κύπρο Με τη ζωή του πλήρωσε ο δημοσιογράφος, τη διαμάχη του με φιλάθλους, διότι κατέκρινε τον αρχηγό της Καμπάλα...
του Αζερμπαϊτζάν.
 Ο Χουσεϊνοφ πανηγύρισε την νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού και την πρόκριση της στο Europa League, βγάζοντας στο γήπεδο την τουρκική σημαία μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.   
Σκότωσαν δημοσιογράφο που κατέκρινε τον αρχηγό αζέρικης ομάδας ο οποίος ύψωσε τουρκική σημαία στην Κύπρο  Η αθλητική ιστοσελίδα «24sports.com.cy» έγραψε απόψε ότι ο άτυχος 30χρονος Αζέρος δημοσιογράφος  Ρασίμ Αλίεφ είχε κατακρίνει στο Facebook του την κίνηση του Χουσεϊνοφ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται, ας μην αγωνίζονται στην Ευρώπη». Αρκετά από τα σχόλια του, ενόχλησαν τους φίλο-Τούρκους οπαδούς της Καμπάλα και μάλιστα, κάποιος από αυτούς του τηλεφώνησε και του επιτέθηκε φραστικά.   Ακολούθως, του απολογήθηκε και τον κάλεσε να πάει για καφέ το Σάββατο. Ο Aλίεφ πήγε τελικά για καφέ και όπως είπε πριν αφήσει την τελευταία του πνοή: «Πήγα μόνος. Ήταν εκεί 5-6 άτομα και αμέσως ξεκίνησαν να με χτυπάνε».   Ο δημοσιογράφος υπέκυψε αργότερα στα τραύματα του στο νοσοκομείο του Μπακού. Η Καμπάλα, που είναι η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play off του Europa League, έθεσε εκτός ομάδας τον Χουσείνοφ μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με την δολοφονία του Αλίεφ.