Latest News

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Στα χακί ντύνεται ο 40χρονος Τάσος Κορωνάκης -Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανυπότακτος 10 χρόνια!

Ο 40χρονος Τάσος Κορωνάκης παρουσιάζεται στο στρατό -Ηταν ανυπότακτος 10 χρόνιαΜπορεί να το απέφευγε τόσα χρόνια αλλά τελικά δεν το γλιτώνει. Ο 40χρονος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, στις 3 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται στο στρατό, μετά τις αποκαλύψεις ότι...
ήταν ανυπότακτος! 

Πριν από λίγο είχε προκληθεί σάλος όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Τ. Κορωνάκης απέφευγε τη στράτευση επί περίπου μια δεκαετία. Μάλιστα, 22 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη είχαν καταθέσει σχετική ερώτηση επικαλούμενοι επίσημα έγγραφα του Στρατολογικού Γραφείου Ανατολικής Αττικής αλλά και του Φύλλο Μητρώου. Σύμφωνα με αυτά, ο κ. Κορωνάκης φαίνεται να έχει ζητήσει και να έχει λάβει δύο φορές εξάμηνη αναβολή κατάταξης, με την τελευταία να λήγει τον Νοέμβριο του 2005! Μάλιστα, οι βουλευτές της ΝΔ υπαινίσσονταν στην ερώτησή τους ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση, ώστε η η Αστυνομία να μην μπορεί να του επιδώσει φύλλο κατάταξης!
Ετσι, έκτοτε, όπως προέκυπτε τότε, κηρύχθηκε «ανυπότακτος εσωτερικού σε καιρό ειρήνης» και μηνύθηκε με βάση τις σχετικές διατάξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Κορωνάκης αναμένεται να παρουσιαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου, πιθανότατα γιατί λόγω των διαστάσεων που είχε λάβει το θέμα αναγκάστηκε να το διευθετήσει. 
Πάντως, η εξέλιξη αυτή, το γεγονός δηλαδή ότι ο κ. Κορωνάκης μπαίνει στρατό μεσούσης της προεκλογικής περιόδου δεν είναι απίθανο να του στερήσει τη θέση του στο κόμμα...