Latest News

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Καλοκαίρι Αγκαλιά μου: Τα 10 ΝΑΙ που πρέπει να πεις στον εαυτό σου για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο καθένας από εμάς έστω και νοερά βρίσκεται σε κάποια παραλία, έχοντας πλάι μας ανθρώπους της καρδιάς μας.

Αν θέλεις να περάσεις ένα αξέχαστο καλοκαίρι, πες ναι στα παρακάτω:


summer1
1. Ναι, στις μονοήμερες αποδράσεις. Τι σημαίνει ότι δεν πρόλαβες να ετοιμαστείς; Δεν έχεις ακούσει ότι τα απρογραμμάτιστα είναι και τα καλύτερα;
2. Ναι, σε έναν καλοκαιρινό έρωτα. Αν σου παρουσιαστεί και πέσει πάνω σου ο έρωτας, δεν θα μπορέσεις να τον αποφύγεις όσο κι αν πιστεύεις ότι δεν οδηγεί πουθενά. Μη ξεχνάς ότι η ευτυχία είναι στιγμές. Απολαύστε τες λοιπόν.
3. Ναι, σε μια αλλαγή στη εμφάνισή σας. Δείτε τον εαυτό σας αλλιώς και κάντε την αλλαγή που τόσο πολύ θέλατε. Αλλάξτε χρώμα στα μαλλιά σας, το κούρεμα ή αν φοβάστε τις έντονες αλλαγές περιοριστείτε σε νέες πινελιές της καρνταρόμπας σας.
summer4
4. Ναι, στη διατάραξη της δίαιτας. Φάτε επιτέλους εκείνο το full extra γλυκό που τόσο καιρό λιγουρεύεστε. Δίαιτα και διακοπές δεν πάνε μαζί. Αυτό να το θυμάστε. Άλλωστε αν δεν φάτε τώρα παγωτό, πότε θα το φάτε;
5. Ναι, σε μια μικρή πολυτέλεια. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις δώρο στον εαυτό σας μια περιποίηση spa, μια διανυκτέρευση σε καλό ξενοδοχείο ή να αγοράσεις εκείνο το ζευγάρι παπούτσια που κοιτάς στη βιτρίνα εδώ και 2 μήνες. Μη ξεχνάτε ότι σε λίγο οι εκπτώσεις είναι εδώ.
6. Ναι στο άνοιγμα ευκαιριών. Αναθεωρήστε τους στόχους σας και βάλτε πλώρη για τα όνειρά σας. Δείτε με άλλο μάτι τα επαγγελματικά σας και αξιολογείστε πιθανές ευκαιρίες που το χειμώνα λόγω φόρτου εργασίας αφήσατε πίσω.
summer2
7. Ναι, σε μια κραιπάλη. Οργανώστε ένα πάρτι στην παραλία κάτω από το φεγγαρόφωτο. Κανονίστε τα ποτά τη μουσική και απολαύστε την ξεγνοιασιά που το καλοκαίρι προσφέρει (πίνουμε άφοβα αφού πρώτα έχουμε καθορίσει ποιος θα οδηγήσει).
8. Ναι, σε ένα extreme sport και καταπολεμήστε τους φόβους σας. Αν πάλι δεν φοβάστε αισθανθείτε και πάλι παιδιά δοκιμάζοντας όλα τα θαλάσσια sport.
9. Ναι στις κοιλίτσες που δεν κατάφεραν να γίνουν 6packs. Τι κι αν δεν καταφέρατε να γραμμώσετε όσο θα θέλατε. Το μόνο που χρειάζεται για να περάσετε αξέχαστα είναι η καλή διάθεση, το χαμόγελο και άνθρωποι που σας γεμίζουν με την παρουσία τους.
summer3
10. Ναι, στις προσωπικές στιγμές χαλάρωσης. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα είστε σε μια ξαπλώστρα με ένα βιβλίο στα χέρια αποκομμένοι από την υπόλοιπη παρέα. Μόνο εμείς ξέρουμε τι πραγματικά μας ηρεμεί και γεμίζει τις μπαταρίες μας.
Ο καθένας από εμάς έχει φανταστεί και οργανώσει το καλοκαίρι του σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Μη ξεχνάτε να χαμογελάτε λίγο παραπάνω, να ντύνεστε αέρινα και υποδεχθείτε με αισιοδοξία την ωραιότερη εποχή του χρόνου.
Κάθε καλοκαίρι έχει τη δική του ιστορία, ζήστε λοιπόν την κάθε στιγμή του.