Latest News

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

«Κανείς δεν γ@@@@ι σε αυτή τη χώρα;» – Ο «Mr 4.000», Γιάννης Σπαλιάρας δεν καταλαβαίνει γιατί τον κράζουν


spaliaras1-500Ήταν η δήλωση του καλοκαιριού. Καιρό είχαμε να γελάσουμε τόσο και, μεταξύ μας, το είχαμε ανάγκη, μετά απ' όλα αυτά που έγιναν (και γίνονται) στη..
χώρα μας. 
Ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με 4.000 γυναίκες και τα σχόλια πήραν «φωτιά».


Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός μίλησε στο «Έθνος» και πήγε να τα... μαζέψει λίγο. Αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. «Αυτό ειπώθηκε σε μια στιγμή χαλάρωσης, ως αστείο. Δεν έχω μετρήσει τις γυναίκες με τις οποίες πήγα και δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσος θόρυβος. Δεν λέω ότι δεν έχω μεγάλο ερωτικό παρελθόν, αλλά μετρούσα μέχρι τα 30 μου. Μετά έχασα τον λογαριασμό... Δεν καταλαβαίνω, όμως, γιατί με κράζουν. Κανείς δεν γ***ει σε αυτήν τη χώρα;» είπε χαρακτηριστικά.
Συνέχισε, μάλιστα: «Με ενοχλεί μόνο η εμπάθεια. Σκέφτομαι να προτείνω στον Τατσόπουλο να αλλάξουμε χώρα, γιατί εδώ μας έμαθαν και δε θα βρίσκουμε πια (γυναίκες). Και όπως καταλαβαίνετε, πρωταγωνιστώ σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το μνημόνιο, γι'αυτό και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με πήρε να με ευχαριστήσει! Μόνο με χιούμορ μπορώ να απαντήσω στη σκόνη που σηκώθηκε από τη δήλωση μου και δεν με πειράζει η έξυπνη και καυστική κριτική που μου γίνεται. Με ενοχλεί η εμπάθεια και μόνο».