Latest News

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Το πλάνο του Ολυμπιακού και το Grexit


olympiakos-grexit-650
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, την ώρα που η χώρα μας είναι σε κλίμα πολύ δύσκολων διαπραγματεύσεων για το μέλλον της Ελλάδας με το Grexit να έχει πέσει δυναμικά...
στο τραπέζι.
Το τι θα γίνει στην χώρα μας από τη Δευτέρα είναι προς στιγμήν άγνωστο. Οι συσκέψεις και οι διαπραγματεύσεις των ευρωπαϊκών θεσμών με την ελληνική πλευρά συνεχίζονται και πλέον υπάρχει και το Grexit, κάτι που θα επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τις ομάδες στο ποδόσφαιρο. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει το πλάνο του σε ό, τι αφορά τις μεταγραφές. Ο Μάρκο Σίλβα είναι διαρκώς σε επικοινωνία, τόσο με τον Μιχάλη Κουντούρη που βρίσκεται στο Ζέεφελντ, όσο και με τη διοίκηση του Ολυμπιακου στην Ελλάδα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού κάνει τις απαραίτητες εισηγήσεις του και πλέον βρίσκονται σε αναμονή για το τι θα γίνει στην Ελλάδα. Αν πάντων δεν προκύψει κάποια χειρότερη κατάσταση στην χώρα μας, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν στην υλοποίηση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού.
Τα προβλήματα θα έρθουν σε περίπτωση που αποφασιστεί το Grexit. Ναι μεν ο Ολυμπιακός είναι οικονομικά εύρωστος, αλλά για να συνεχίσει να είναι θα πρέπει η Ελλάδα να συνεχίσει να βρίσκεται στο ευρώ. Πλέον, όμως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων βρίσκεται το Grexit. Σε αυτό το κομμάτι οι μάνατζερ των παικτών έχουν πάρει τα μέτρα τους. Οι παίκτες που θα αγωνίζονται στις ελληνικές ομάδες και όχι μόνο στον Ολυμπιακό θα κοιτάξουν να αποδεσμευτούν και να βρουν μια ομάδα στο εξωτερικό, σε μια χώρα όπου τα χρήματά τους θα είναι ασφαλή. Όπως μπορείτε να καταλάβετε πάρα πολύ καλά, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους, όμως ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί και από το στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» είναι αισιόδοξη για την «επόμενη μέρα» του συλλόγου, αλλά και της χώρας καθ' όπως έλεγαν: «Να πάνε όλα καλά και από Δευτέρα εδώ είμαστε».