Latest News

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Το πάρτι με τα κουνούπια στην πλατεία Πηγάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αφόρητη για τους κατοίκους έχει γίνει η κατάσταση με τα μισοτελειωμένα έργα στην πλατεία Πηγάδας, όπου κάθε βράδυ κάνουν τρελό πάρτι...

τα κουνούπια!
Σύμφωνα με καταγγελίες στο Reportaz Net, η περιοχή γύρω από την πλατεία έχει γεμίσει κουνούπια που κάνουν νυχτερινές "επιδρομές" στα γύρω σπίτια.  
Το πρόβλημα έχει γίνει έντονο τον τελευταίο καιρό, καθώς τα έργα για την κατασκευή της νέας πλατείας δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις από το Δήμο Πειραιά.
 Όπως εξηγούν αγανακτισμένοι κάτοικοι, παλιά για την υδροδότηση της περιοχής υπήρχαν δύο δεξαμενές νερού που είχαν καλυφθεί εδώ και δεκαετίες κάτω από την πλατεία. Μετά έγιναν οι εκσκαφές για την κατασκευή της νέας πλατείας, αλλά οι εργασίες κατασκευής έμειναν στη μέση με αποτέλεσμα οι παλαιές δεξαμενές να μετατραπούν σε... στέκια κουνουπιών!
Όπως καταγγέλλεται, η πλατεία έχει γεμίσει από κουνούπια και ουδείς ενδιαφέρεται να κάνει κάτι και δώσει λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί όσους διαμένουν στην περιοχή.  
Οι κάτοικοι γύρω από την πλατεία ζητούν από τη δημοτική αρχή να φροντίσει να ολοκληρώσει σύντομα τα έργα, τα οποία έχουν καθυστερήσει υπερβολικά και αδικαιολόγητα, κάνοντας ανυπόφορη τη ζωή τους... 
Δείτε πως είναι σήμερα η πλατεία Πηγάδας με τα μισοτελειωμένα έργα... 


Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από τον Κώστα Ευσταθίου στο facebook
@ Τριτοκοσμικές εικόνες στην πλατεία Πηγάδας και κάποιοι έχουν ευθύνες....