Latest News

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Πάμε παραλία! Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα Κυριακή ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τον υδράργυρο να φτάνει τους...
34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, τοπικά 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριο, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.