Latest News

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Οι απίστευτες φωτογραφίες που «τρολάρουν» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι απίστευτες φωτογραφίες που «τρολάρουν» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Πηγή απίστευτων σχολίων, τρελού τρολαρίσματος και έξυπνων φωτογραφιών, έχει γίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τα social media έχουν πάρει φωτιά με την Πρόεδρο της Βουλής, ειδικά μετά την ανοικτή σύγκρουση με τον...

Αλ. Τσίπρα.
 ιδιαίτερα δημοφιλής είναι ο συνδυασμός δύο διαφορετικών ενσταντανέ από την Ολομέλεια της προηγούμενης Τετάρτης. Προσπαθώντας να αναχαιτίσει την επέλαση της υπογλυκαιμίας, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Βούτσης εθεάθη να καταβροχθίζει ένα τσίζκεϊκ πρώτων βοηθειών, επιτόπου, όπως ακριβώς καθόταν στη θέση του υπουργικού συμβουλίου. Στη φαντασία του φωτομοντέρ, η Ζωή είναι έξω από το κτίριο της Βουλής και με μια ντουντούκα υπενθυμίζει στον εν ΣΥΡΙΖΑ σύντροφό της κ. Βούτση ότι οι διατροφικές του παρεκτροπές παρακολουθούνται. Στο ίδιο πνεύμα αλλά σε διαφορετική πόζα, η κα Κωνσταντοπούλου ακούει στο αφτί της τον «αντάρτη» και αρχι-αριστεροπλατφορμίτη κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη να ζητά φοβισμένα την άδεια της ΠτΒ να επισκεφτεί την τουαλέτα.








Πάντως, εκείνο που φαίνεται να κολακεύει, τόσο τη φαντασία των ανώνυμων photoshopper του διαδικτύου όσο και τις μύχια ολοκληρωτικά απωθημένα της Ζωής, είναι οι μοναρχικού τύπου εικόνες. Με κορώνα στο κεφάλι και ύφος βασιλικό, η κα Κωνσταντοπούλου πρωταγωνιστεί -άθελά της, βεβαίως- σε μια όπερα μπούφα χωρίς λόγια. Εμφανίζεται στο δικό της «ραχιλιάρικο», σε χαρτονόμισμα των εκατό δισεκατομμυρίων δραχμών, η μεγάλη ατραξιόν γίνεται στη σελίδα του facebook που προαναγγέλει τη «Στέψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου ως βασίλισσας της Ελλάδος». Υπάρχει, μάλιστα και ημερομηνία, ή μάλλον το διάστημα του τριακονταήμερου εορτασμού: 15 Σεπτεμβρίου-15 Οκτωβρίου. Όταν όμως η ενθρόνιση θα έχει συντελεστεί, τότε θα κριθούν όλοι όσοι άφρονες και βέβηλοι βυσσοδομούσαν εις βάρος της Α.Μ. Ζωής, σε χυδαία και ανεπαίσχυντα hashtags όπως #Zoiexit, #mourlozoi, #zoitsa, #konstantopoulouForPresident κ.ο.κ. Και τότε να δούμε ποια δύναμη θα ικετεύουν να τους σώσει από τη δίκαιη οργή Της.