Latest News

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η Κωνσταντοπούλου "τρολάρει" τον Τσίπρα : «Έχουμε σχέση συντροφικότητας...»!


Ενώ του πέταξε το «γάντι» δύο φορές την Τετάρτη και ξέρει ότι προσπαθεί να φτιάξει κόμμα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποφασίζει να την διώξει από Πρόεδρο της Βουλής επειδή δεν θέλει να την...
κάνει ηρωίδα. 



Ο λόγος για την Ζωή Κωνσταντοπούλου που συνεχίζει να συμπεριφέρεται με προκλητικό τρόπο... τρολάροντας τον πρωθυπουργό.

«Είχαμε μια ειλικρινή και εις βάθος συζήτηση με τον πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αλλά και για τις θεσμικές πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναληφθούν και από πλευρά κοινοβουλίου και θεσμικών εκπροσωπήσεων σε σχέση με την προστασία εκείνων που είναι αδιαπραγμάτευτα δίκαια και δικαιώματα του λαού και σε σχέση με την προστασία της δημοκρατίας που δοκιμάζεται σκληρά στην Ευρώπη με θύμα την Ελλάδα» δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου.
Η πολυδιαφημισμένη συνάντηση της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα, μια συνάντηση από την οποία πολλοί ανέμεναν ότι θα σηματοδοτήσει το τελικό «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» ανάμεσα στην πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό ή έστω μια ανακωχή διήρκεσε δύο ώρες.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με έμμεσο τρόπο είπε ότι με τον κ. Τσίπρα συμφώνησαν ανακωχή. «Λίγο μεγαλύτερη συντροφικότητα να είχατε μεταξύ σας, διδαχθείτε απ' την αριστερά» ήταν η παρότρυνση της προέδρου της Βουλής προς τους δημοσιογράφους και τους εικονολήπτες που σπρώχνονταν για το ποιος θα λάβει την θέση που θα του επιτρέψει να μεταδώσει το καλύτερο πλάνο. Εμμέσως δηλαδή η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι παραμένει η συντροφικότητα στις σχέσεις της με τον κ. Τσίπρα.
«Με τον πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση συντροφικότητας και ειλικρίνειας και η κοινή διάθεση δέσμευση και επιθυμία να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού μας, την προοπτική αυτού του τόπου αλλά και τη συνοχή της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι θα επιθυμούσαν πολύ να διαρρηγνύεται».
«Εξέθεσα αυτά που κατά τη γνώμη μου αποτελούν πρωτοβουλίες για άμυνα της χώρας ως προς τη δαμόκλειο σπάθη του χρέους. Θέλω να πω ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση του πρωθυπουργού και η δική μου στην υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού, της λαϊκής κυριαρχίας και σε τέτοια στιγμή που δοκιμάζονται οι θεσμικές εκπροσωπήσεις και οι πολιτικές τοποθετήσεις έχει σημασία οι εκπρόσωποι ακριβώς των θεσμών με ειλικρίνεια και αμεσότητα ακόμη και αν έχουν διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις, να συνεννοούνται και να βρίσκουν λύσεις» κατέληξε η πρόεδρος της Βουλής που αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Πληροφορίες  αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να συναντηθούν. «Αυτή τη φορά αποδέχτηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά κοινοβουλευτική πηγή.