Latest News

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Αφαίρεσαν από Ρωσίδα καλλονή τον τίτλο ομορφιάς (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Όσο όμορφη και να είναι μια γυναίκα, εάν το μυαλό της δεν τη βοηθά τότε η ομορφιά πάει στράφι, ιδίως εάν....
είναι νεοναζί. 
Η χώρα της θρήνησε από τους ναζί σχεδόν 23.000.000 νεκρούς. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για την Olga Kuzkova.
Υποστηρίζει φανατικά τους ναζί, είναι ρατσίστρια, φωτογραφίζεται με ναζιστικά σύμβολα, σιδερογροθιές και όπλα, ενώ όταν βλέπει πεινασμένα παιδιά από την Αφρική γράφει σχόλια, ότι «αηδιάζει που υπάρχουν τα αραπάκια».
Η Olga, ψηφίστηκε πρόσφατα ως η ομορφότερη οπαδός της CSKA Μόσχας. Μόλις όμως έγιναν αντιληπτές οι αναρτήσεις της σε προσωπικούς της λογαριασμούς στο facebook  και το instagram, η «ομάδα του στρατού» της αφαίρεσε τον τίτλο και την απέπεμψε από τις τάξεις της.
Κάθε χρόνο η Ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου διοργανώνει έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Οι 16 ποδοσφαιρικές ομάδες που συμμετέχουν επιλέγουν την ομορφότερη οπαδό τους.
Οι 16 ομορφότερες οπαδοί, στη συνέχεια λαμβάνουν μέρος σε καλλιστεία για να αναδειχθεί η Miss Russia Premier League. H νεοναζί Olga, δεν θα πάρει μέρος. Και δικαίως, αφού οι αναρτήσεις της και οι φωτογραφίες της σόκαραν πολλούς.
«Μου αρέσει να τρώω σοκολάτες, αλλά όταν βλέπω αραπάκια, μετά σιχαίνομαι να τις ακουμπήσω», έχει γράψει.
Άλλη ανάρτηση της ανέφερε: «Ας κάψουν όλους τους Εβραίους, επιτέλους», ενώ φωτογραφίζεται να φιλάει έναν νεοναζί και να γράφει «Λευκή Αγάπη».
Η Olga, αποκαλεί τους κατοίκους του Καυκάσου με τον μειωτικό όρο Khacki, ενώ δεν παραλείπει να φωτογραφίζεται με κέλτικους σταυρούς, σιδερογροθιές, να ποζάρι μπροστά από νεοναζιστικά γκράφιτι και να μιλάει για την καθαρότητα της λευκής φυλής.
Οι οπαδοί της CSKA, αντέδρασαν και άρχισαν να απαντούν στις αναρτήσεις της: «Δεν μας τα λες καλά Όλγα. Λες να καούν, οι Εβραίοι αλλά αποδέχεσαι τον τίτλο από μια ομάδα όπου πρόεδρος της είναι Εβραίος», «Δεν ανεχόμαστε δηλώσεις φασισμού και ρατσισμού, προκαλείς αηδία».