Latest News

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Επαγγελματίας διακινητής ηρωίνης ο Πίου...


Έμπειρος διακινητής ηρωίνης ο Πίου;Το μεγαλύτερο από φυσιολογικό... στομάχι του «Πίου», του άσχετου μπαλαδόρου της διαφήμισης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, κάνει τους...
αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να εκτιμούν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Νιγηριανός μετέφερε ηρωίνη καταπίνοντάς την! Η μέθοδος της κατάποσης είναι ιδιαίτερα δύσκολη, όπως λένε οι έμπειροι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και βρήκαν στο στομάχι του 58 σακουλάκια με ηρωίνη, βάρους σχεδόν 1.300 γραμμαρίων! «Οταν ένας διακινητής μεταφέρει πρώτη φορά ναρκωτικά με κατάποση δεν ξεπερνά το μισό κιλό, διότι το στομάχι του δεν έχει την κατάλληλη “ευελιξία”» αποκαλύπτει στην «Espresso» έμπειρος αστυνομικός.


Αντιθέτως, ένας έμπειρος διακινητής που γνωρίζει τη μέθοδο και τις τεχνικές μπορεί να μεταφέρει ναρκωτικά βάρους άνω του ενός κιλού. Κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο 37χρονος «Πίου» πραγματοποιούσε συστηματικά μεταφορές ηρωίνης για λογαριασμό της νιγηριανής μαφίας, αντίθετα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, ότι ήταν η πρώτη φορά. Ο πρώην πεθερός του εμφανίζεται εξαγριωμένος με τον πατέρα των εγγονών του: «Αν τολμήσει να πατήσει το πόδι του στην Κρήτη, θα του το κόψω. Μας έλεγε πως ταξιδεύει συχνά στην Αφρική γιατί κάνει εισαγωγές - εξαγωγές αυτοκινήτων».