Latest News

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Βρέθηκε νεκρή ανήμερα στα γενέθλιά της...


Ρόδος: Νεκρή μητέρα τριών παιδιών στα γενέθλιά τηςΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα αστυνομικών σχετικά με τις συνθήκες θανάτου, από τη χρήση ναρκωτικών...
μιας 31χρονης, μητέρας δύο παιδιών, δύο αγοριών από τον πρώτο της γάμο και ενός βρέφους, που απέκτησε με τον 32χρονο σύντροφο της.


Η 31χρονη, που είχε εμπλακεί στα γρανάζια των ναρκωτικών, κατέληξε στο υπνοδωμάτιό της τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου 2015  και βρέθηκε νεκρή από τον σύντροφό της, στο κρεβάτι τους, περί ώραν 09.00.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική», η ημέρα του θανάτου της 31χρονης συμπίπτει με την ημερομηνία γέννησής της, δηλαδή τα γενέθλιά της στη Ρόδο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οικεία της πρόσωπα μετά τον θάνατό της βρήκαν ναρκωτικά χάπια τα οποία έκρυβε σε συρτάρι με ρούχα του παιδιού, αλλά και ένα μικρό βαζάκι το οποίο περιείχε συνθετική ναρκωτική ουσία γνωστή και ως «κοκαΐνη των φτωχών» ή «σίσα».
Πρόκειται για μεθαμφεταμίνη, η προέλευση της οποίας ερευνάται από τους αστυνομικούς.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί θα ζητήσουν αρμοδίως την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνδιαλέξεων, προκειμένου να διαπιστώσουν με ποια άτομα είχε επικοινωνία πρίν το θάνατό της.
Πιθανολογείται ότι με τον τρόπο αυτό θα διαπιστωθεί ποιός ήταν εκείνος που την προμήθευσε με την μεθαμφεταμίνη και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.
Θυμίζουμε ότι στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή η «κοκαΐνη των φτωχών» αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα, ως προς τους εξαρτημένους ανθρώπους. Μέχρι το 2008 – 2009 η συγκεκριμένη ουσία ήταν άγνωστη στην Ελλάδα. Μια ουσία που κάθε άλλο παρά αθώα είναι, καθώς νοθεύεται με διάφορα υλικά, όπως υγρά μπαταρίας.
Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της 31χρονης, είχε εμπλακεί  πρόσφατα σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του, στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, μαζί με ακόμη δύο άτομα.
Σε ρητή δικάσιμο παραπέμφθηκε ένας τέταρτος συγκατηγορούμενός τους, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 35χρονος, αγνώστων λοιπών στοιχείων.