Latest News

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Αυτή είναι η καλύτερη δήλωση για το δημοψήφισμα

Μάλλον είναι η πιο ψύχραιμη και σίγουρα πιο σοβαρή υπεύθυνη πολιτική δήλωση αιρετού ή μη που έγινε στον Πειραιά εν όψει του δημοψηφίσματος...

της Κυριακής.
Τη δήλωση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο οποίος σημειώνει τα εξής:
«Τις τελευταίες ημέρες η πλειοψηφία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά παρακολουθεί, με ανησυχία, ορισμένες- ευτυχώς μεμονωμένες- φωνές, που επιδιώκουν μέσα από την οξύτητα, τις ύβρεις τους χαρακτηρισμούς,  να αποκτήσουν λόγο και ρόλο στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα. Η μοναξιά τους στην αλαζονική και διχαστική συμπεριφορά τους σε συνδυασμό με τη νίκη της Δημοκρατίας είναι η καλύτερη απάντηση.
Γι’ αυτό τον λόγο, καλούμε, όλες και όλους, τους κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν, νηφάλια και ενωτικά, στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, συμμετέχοντας στη δημόσια συζήτηση με την δύναμη των επιχειρημάτων και τον σεβασμό στη διαφορετική άποψη.
Σε μια περιοχή, όπως η δική μας, που σε όλες τις γωνιές της έχουν συγκεντρωθεί σωροί από κοινωνικά ερείπια (ανεργία, κλείσιμο καταστημάτων, καταστροφή της παραγωγικής βάσης- ναυπηγεία), που είναι αποτέλεσμα κυρίως των μνημονιακών πολιτικών, είμαστε υποχρεωμένοι, από την Δευτέρα, ανεξάρτητα από τις επιλογές της Κυριακής, να βρεθούμε ΟΛΟΙ στην ίδια πλευρά για να δημιουργήσουμε ψηλά αναχώματα και να εμποδίσουμε τη συνέχιση αυτών των καταστροφικών πολιτικών».
@ Υποκλινόμαστε...