Latest News

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΕΞΕΛΙΞΗ-ΣΟΚ! Ο καπετάνιος του Γουλανδρή δολοφονήθηκε από τη γυναίκα του! (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγκλονιστική εξέλιξη: Ο καπετάνιος του Γουλανδρή δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του!Μετά από 7,5 μήνες και έπειτα από ανάκριση που διήρκεσε τουλάχιστον 16 ώρες η χήρα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου και μητέρα της 10χρονης κόρης τους «έσπασε» και ομολόγησε σήμερα τα ξημερώματα, ότι εκείνη δολοφόνησε τον...
σύζυγό της!
Η συγκλονιστική αυτή εξέλιξη ρίχνει «φως» στο θρίλερ που εξελισσόταν στην Κοιλάδα Αργολίδας τους τελευταίους 7,5 μήνες.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αφού ακόμη η Ασφάλεια Ναυπλίου που χειρίζεται την υπόθεση δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, η γυναίκα αφού κατάφερε να αρπάξει το όπλο από τα χέρια του συζύγου της, το έβαλε στο κεφάλι της για να αυτοκτονήσει. Στη συμπλοκή που ακολούθησε το όπλο εκπυρσοκρότησε. 

Για το δεύτερο πυροβολισμό που έπληξε τον καπετάνιο στο κεφάλι, δεν κατάλαβε πώς έγινε. Στη συνέχεια έβαλε το πιστόλι στο χέρι του αιμόφυρτου συζύγου της προσπαθώντας να στήσει σκηνικό αυτοκτονίας.

Οι έρευνες της αστυνομίας είχαν στραφεί στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος. Χθες τις 3 το μεσημέρι η χήρα μεταφέρθηκε για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα στην Ασφάλεια Ναυπλίου για ακόμη μία ανάκριση. Γύρω στις 6 τα ξημερώματα έσπασε και ομολόγησε τα πάντα 
Το χρονικό της φρικτής δολοφονίας
 Ένας θάνατος που στην αρχή παρουσιάστηκε ως αυτοκτονία, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα, πώς μπορεί κάποιος να αυτοκτονήσει πυροβολώντας δύο φορές, μία στο θώρακα και τη δεύτερη στο κεφάλι. Ο 42χρονος καπετάνιος που εργαζόταν σε γνωστό εφοπλιστή, βρέθηκε αιμόφυρτος στην αυλή φιλικού του σπιτιού στις 8 Δεκεμβρίου του 2014. Ο φίλος του και ιδιοκτήτης του σπιτιού τον βρήκε βαριά τραυματισμένο ενώ δίπλα του υπήρχε ένα περίστροφο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου εξέπνευσε.
Η τοπική κοινωνίας της Κοιλάδας βυθίστηκε στο πένθος. 

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο 42χρονος, ένας χαμογελαστός και αισιόδοξος άνθρωπος όπως τον περιγράφουν, θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Οι υποψίες στράφηκαν προς το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Κάποιοι δεν δίστασαν να τα βάλουν με την ίδια την σύζυγό του κατηγορώντας την ότι ευθύνεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Τον περασμένο Απρίλιο η αδελφή του θύματος, Αθανασία Λάμπρου, έκανε έκκληση προς τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση να βρεθεί ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι, εκφράζοντας παράλληλα το φόβο ότι ο φόνος του αδελφού της θα μείνει ανεξιχνίαστος. «Φυσικά και θεωρώ ότι οι έρευνες έχουν καθυστερήσει. Το θεωρώ αδιανόητο επί πέντε μήνες να μην έχει συλληφθεί κάποιος. Το να ομολογήσει ο δολοφόνος την πράξη από μόνος του είναι αδύνατο. Τόσο πολύ καθυστερούν αυτά τα ευρήματα; Τόσο πολύ χρόνο χρειάζεται να εξιχνιαστεί ένα έγκλημα που δεν θεωρώ ότι έγινε και από επαγγελματίες εκτελεστές; Διαμαρτύρομαι για λογαριασμό της οικογένειάς μου και μιας ολόκληρης κοινωνίας για την καθυστέρηση αυτή. Και έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω. Διότι επί 5 μήνες δεν έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα. Και αν κάποιος με παρεξηγεί για όσα γράφω ας φέρει τον εαυτό του στη θέση μου», σημείωνε μεταξύ άλλων η αδελφή του θύματος.