Latest News

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Εύβοια: Το ψάρι - τέρας σκόρπισε τον πανικό σε παραλία (BINTEO)



Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, πριν λίγες μέρες, στη παραλία Καλάμια που βρίσκεται λίγο έξω από την Νέα Αρτάκη,,,ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Είναι η στιγμή που απρόσκλητος επισκέπτης, μήκους δυόμισι μέτρων, «σουλατσάρει» στην ακτή προκαλώντας πανικό και τρόμο στους λουόμενους, οι οποίοι έτρεχαν να βγουν απο τη θάλασσα - Μαρτυρίες κάνουν λόγο ότι πρόκειται για σκυλόψαρο
Σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους και μόλις λίγα μέτρα από τη στεριά, το γιγάντιο ψάρι μήκους δυόμισι μέτρων, έκανε την εμφάνισή του στη παραλία Καλάμια, προκαλώντας τρόμο σε όσους κολυμπούσαν και όχι μόνο.
Όπως θα δείτε στο βίντεο, δεκάδες κολυμβητές, ανάμεσα τους, οικογένειες με μικρά παιδιά, εγκαταλείψαν τη θάλασσα άρον άρον και βγήκαν στη στεριά. Αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν ότι μάλλον πρόκειται για σκυλόψαρο, μιας και το πτερύγιο της ουράς του κατέληγε σαν "πρύμνη πλοίου", ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για "Βασιλική ζαργάνα" ή ξιφία.
Σημειώνεται ότι κάποιοι ανέφεραν στο eviazoom.gr, ότι ψάρι - τέρας εντοπίστηκε και στη Παραλία Αλυκές στη Δροσιά, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.