Latest News

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Κατά λάθος.... μούσκεμα! Εικονολήπτης πέταξε νερά σε ρεπόρτερ και... πέτυχε τον Τέρενς Κουίκ (BINTEO)

Κατά λάθος.... μούσκεμα! Εικονολήπτης πέταξε νερά σε ρεπόρτερ και... πέτυχε τον Τέρενς Κουίκ (Video) - MediaΤη στιγμή που ο υφυπουργός Επικρατείας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφος κάποιος πέταξε νερά! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής προσπάθησε να τα αποφύγει, ωστόσο τον πήραν τα… «σκάγια». Ωστόσο φαίνεται ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν ήταν ο πραγματικός στόχος.


Ο «δράστης» είναι μέλος ξένου τηλεοπτικού συνεργείου και φαίνεται ότι στόχευε τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 που του έκρυβε το πλάνο...
«Κάποιοι ονειρεύονται πραξικοπήματα»
Στη δήλωση του ο Τέρενς Κουίκ τόνισε ότι «Κάποιοι στη βουλή ονειρεύονται πραξικοπήματα. Στη βουλή των Ελλήνων τα πραξικοπήματα δεν περνούν. Και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν σε πρώτη φάση. Και είμαι βέβαιος ότι θα στηρίξουν την Ελλάδα, την πατρίδα». 
Και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα είναι σαφές όπως και ο κ. Καμμένος, ότι είναι μέτρα ασύλληπτα, αλλά ας αφήσουμε να δούμε τι θα συζητήσουμε στην ΚΟ, γιατί δεν θα ήθελά να προκαταλάβω την κατά συνείδηση ψήφο των συναδέλφων».
Μετά τη δήλωση του ο Τέρενς Κουίκ εισήλθε στη Βουλή από την οποία βγήκε ξανά ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά και κατευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους ζητώντας να μάθει ποιος και για ποιο λόγο του πέταξε νερά.