Latest News

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ποιο είναι το ρεκόρ συνεχόμενων γυναικείων οργασμών μέσα σε μια ώρα; (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)




Υπάρχουν ρεκόρ στο σεξ που δύσκολα θα καταρριφθούν! Για παράδειγμα το ρεκόρ που ακόμη δεν έχει σπάσει και αφορά τους γυναικείους οργασμούς έχει καταγραφεί από γιατρούς του Κέντρου οικογενειακών και σεξουαλικών σπουδών...
στην Καλιφόρνια. 
Μια γυναίκα μέσα σε 60 λεπτά είχε 134 συνεχόμενους οργασμούς. Δηλαδή 2,23 οργασμούς το λεπτό. Την ίδια στιγμή το ρεκόρ στους άνδρες είναι 16 οργασμοί μέσα σε μια ώρα, κάτι που μεταφράζεται σε έναν οργασμό κάθε 4 λεπτά.
Ένα άλλο ρεκόρ αφορά ένα χώρο- μουσείο όπου φυλάσσονται περισσότερα από 300 ανδρικά μόρια. Όχι μόνο ανθρώπων αλλά από κάθε λογής αρσενικό ζώο. Το μουσείο φαλλού, βρίσκεται στην Ισλανδία. Έχει μόρια από αρσενικό χάμστερ, μέχρι το τεραστίων διαστάσεων μόριο, αρσενικής φάλαινας.
Ξέρετε να ανοίγετε ένα σουτιέν; Πολλοί άνδρες δυσκολεύονται. Ο Τόμας Βόγκελ όμως είναι αυθεντία σε αυτό. Με το ένα χέρι του δεμένο και χρησιμοποιώντας μόνο το άλλο κατάφερε σε 60 δευτερόλεπτα να ξεκουμπώσει 56 σουτιέν.
Το μεγαλύτερο ερωτικό πάρτυ- όργιο! Υπάρχει στα Ελληνικά η κατάλληλη λέξη…Το μεγαλύτερο λοιπόν όργιο, έγινε στην Ιαπωνία. 500 άνθρωποι (250 άνδρες και 250 γυναίκες) συγκεντρώθηκαν για τα γυρίσματα μιας ταινίας και επιδόθηκαν σε ένα τεράστιο αχαλίνωτο όργιο. Ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί…
Ο πιο δυνατός κόλπος στον κόσμο. Ανήκει στην Tatyana Kozhevnikova  (αγνώστων λοιπών στοιχείων) Η Τατιάνα μόνο με το αιδοίο της κατάφερε να σύρει όχι καράβι, αλλά ειδικά διαμορφωμένα 15 κιλά βαράκια. Η ίδια είπε ότι 20 χρόνια τώρα γυμνάζει καθημερινά τον κόλπο της με ασκήσεις Κέγκελ. Κάθε μέρα επί 5 λεπτά.