Latest News

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Φήμες και ερωτήματα για τον διαχειριστικό έλεγχο

Με έκπληξη λάβαμε ένα e-mail αμέσως μετά την ανάρτηση με τίτλο: H διαφάνεια βλάπτει σοβαρά το Δήμο Πειραιά", όπως...
είχαμε γράψει  (ΕΔΩ).
Το e-mail αναφέρει τα εξής: 

"Σχετικά με το δημοσίευμα σας «Η διαφάνεια βλάπτει σοβαρά το Δήμο Πειραιά», σας γνωρίζω ότι προ ημερησίας, στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγώ έθεσα την ερώτηση προς τον Δήμαρχο για τον διαχειριστικό έλεγχο και το πόρισμα της σχετικής επιτροπής για το οποίο προκαλούνται ποικίλα ερωτηματικά και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του ελέγχου (24 Απριλίου 2014, συμπεριλαμβανομένης και της δοθείσας παράτασης) δεν έχει παραδοθεί, ακόμη, το πόρισμα στο γραφείο του Δημάρχου. 
Επίσης συζητείται έντονα από πολλούς πειραιώτες δημότες, που γνωρίζουν πρόσωπα και έχουν ιδία άποψη για το συγκεκριμένο θέμα, θεωρούν ως αδικαιολόγητη την καθυστέρηση υποβολής του σχετικού πορίσματος  και ζητούν πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά του Δήμου.  
ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Παράταξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΥΓ  Παρακαλώ, όταν  ανακοινώνετε  θέματα που συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο,  με εισηγήσεις ή ερωτήσεις που καταθέτω  ως Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, να αναφέρετε το όνομα μου και την παράταξη που εκπροσωπώ".

@ Απάντηση: Το κείμενο δεν αφορούσε σε κάποια ερώτηση, αλλά αναφέρονταν συνολικά στο θέμα της διαφάνειας στο Δήμο Πειραιά. (Υπήρχαν ενδεικτικά τρεις σύνδεσμοι με παλαιότερες αναρτήσεις που είχαν κι άλλους συνδέσμους σε προηγούμενες αναρτήσεις)  
Εν πάση περιπτώσει, όταν ανακοινώνετε θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο με εισηγήσεις ή ερωτήσεις ως δημοτικός σύμβουλος, που έχουν αναδειχθεί αποκλειστικά εδώ και κατ' επανάληψη, τότε ν' αναφέρεται το όνομα του "Reportaz Net" ...