Latest News

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Σύσσωμος ο Πειραιάς δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη- Να ξεσκεπάσει τη συκοφαντία και τους λασπολόγους

Δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται πως τάσσονται φορείς και κάτοικοι του Πειραιά εν όψει της αυριανής εμφάνισής του στον...
ανακριτή διαφθοράς.


Η εμπλοκή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του πρώτου δημοτικού συμβούλου Πειραιά στην υπόθεση των στημένων αγώνων στον ελληνικό ποδόσφαιρο, απασχολεί τους πάντες κάτω στο λιμάνι.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει ύστερα από εκτενής έρευνα του "Reportaz Net" με φορείς και πολίτες του Πειραιά. Σύσσωμοι τάσσονται στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να λάμψει όλη η αλήθεια. Από τις επαφές με φορείς και δημότες της πόλης διαπιστώνει κανείς την πλήρη στήριξη και απόλυτη εμπιστοσύνη του πειραϊκού λαού στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ουσιαστικά "ψυχή" του Δήμου Πειραιά εναντίον "της ύπουλης ενορχηστρωμένης επίθεσης λάσπης" συγκεκριμένων ΜΜΕ και sites.
Μάλιστα, φαίνεται πως ο αήθης πόλεμος έχει συσπειρώσει τον πειραϊκό λαό στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη και θα του συμπαρασταθεί με κάθε δυνατούς νόμιμους τρόπους.
Κάτω στον Πειραιά όλοι περιμένουν αύριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πόλης με 14.000 σταυρούς να ξεσκεπάσει με στοιχεία την συκοφαντία και τους λασπολόγους.

@Με λίγα λόγια, οι Πειραιώτες είναι δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί αυτή η ιστορία πέρα από αθλητικό και νομικό θέμα, έχει και σημαντικό κοινωνικό και τοπικό ενδιαφέρον, κάτι που λίγοι το έχουν καταλάβει...