Latest News

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Κάλεσμα από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για διαδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ!

«Θα κάνουμε διαδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης στο λιμάνι του Πειραιά και καλούμε και τα..
άλλα κόμματα»! 
Αυτό δήλωσε το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεωτσάκος, ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση στην πρόταση της για συμφωνία τάσσεται υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.   
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Σκάι είπε ότι η  κυβέρνηση δεν θα πρέπει να παρεκκλίνει από τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και να κινείται σε μνημονιακή λογική. «Τόνισε επίσης ότι οι κυβερνητικές προτάσεις είναι «βάση συζήτησης που δεν υιοθετούνται στο σύνολό τους».    
«Οι προτάσεις της κυβέρνησης είναι βάση συζήτησης δεν υιοθετούνται στο σύνολό τους (...) Η λύση για την Ελλάδα δεν μπορεί να κινείται σε μνημονιακές λογικές σε παραλλαγές μνημονιακών επιλογών. οφείλει να έχει σταθερές, αποφασιστικότητα και να κινηθεί στις προγραμματικές της δεσμεύσεις της», ανέφερε και προσέθεσε: «Η κυβέρνηση δεν θα φέρει τις 47 σελίδες στη Βουλή, θα φέρει πρώτα τη ρύθμιση του χρέους και αναπτυξιακό πακέτο».   Για τους δανειστές είπε ότι «ή θα παίξουν ενωτικό ρόλο, ή θα παίξουν το ρόλο οικονομικού δολοφόνου και δεν θα υπάρξει δυνατότητα κοινού τόπου».