Latest News

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ο Δήμος Πειραιά κερδίζει το στοίχημα της κρουαζιέρας -Οι πρώτοι αλλοδαποί "πλημμύρισαν" το λιμάνι ... (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Φαίνεται πως άρχισαν ν' αποδίδουν τα πρώτα αποτελέσματα οι προσπάθειες του Δήμου Πειραιά για την προσέλκυση των τουριστών κρουαζιέρας...


στην πόλη.
Αν και οι εκτιμήσεις της δημοτικής αρχής Πειραιά έλεγαν πως τα αποτελέσματα δεν θα φανούν φέτος το καλοκαίρι, αλλά θα είναι εντυπωσιακά από την επόμενη χρονιά. Ωστόσο φαίνεται πως η πραγματικότητα ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις με αποτέλεσμα να έρχεται πιο κοντά στον προεκλογικό στόχο να δημιουργηθούν 45.000 νέες θέσεις εργασίας από την κρουαζιέρα!
«Ήδη έχουν γίνει  συγκεκριμένα πράγματα για το τουριστικό κομμάτι στον Πειραιά. Δεν θέλουμε η πόλη να είναι ένα πέρασμα, αλλά να παραμένουν οι τουρίστες στην πόλη» υποστηρίζουν χαρακτηριστικά  από τη δημοτική αρχή και συμπληρώνουν :
«Θέλουμε ο Πειραιάς να γίνει home port. Προφανώς είναι στόχος μας, αλλά δεν έχουμε ξενοδοχεία στον Πειραιά. Πως θα γίνει home port  ο Πειραιάς; Έχουμε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, τα υπόλοιπα δεν  είναι ξενοδοχεία που μπορούν να φιλοξενήσουν τουρίστες που περνούν από εδώ. Ήδη ένα μεγάλο καράβι ξεκινάει από τον Πειραιά. Χρειάζονται πολλά πράγματα για να γίνει home port ο Πειραιάς, δεν είναι τόσο απλό...» 

@ Έτσι, φαίνεται πως ο Δήμος Πειραιάς κερδίζει το στοίχημα με την κρουαζιέρα και τη δημιουργία 45.000 νέων θέσεων εργασίας! Τ' έβλεπες, τ' έπαιξες;