Latest News

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Η τελευταία "μάχη" του Μιχάλη Ζαμπίδη

Ύστερα από 24 χρόνια αθλητικής καριέρας, 178 αγώνες, 155 νίκες και 87 νοκ άουτ, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποφάσισε να κρεμάσει...
τα γάντια του. 
Ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής του κικ μπόξινγκ θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα στις 27 Ιουνίου, στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» (19.30). Αντίπαλός τους θα είναι ο Στιβ Μόξον, γνωστός για την ταχύτητα και τη δύναμη των knock outs του, έχει ένα εντυπωσιακό track record 39 νικών σε 52 αγώνες, εκ των οποίων οι 23 έχουν λήξει με νοκ άουτ. Στο «Iron Challenge» θα αγωνιστούν, συνολικά, 64 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Γεννήθηκα στην Παλλήνη και όταν έκανα προπόνηση στα αμπέλια ονειρευόμουν ότι διακρίνομαι σε μεγάλους αγώνες. Σε ηλικία 19 ετών ταξίδεψα στην Αυστραλία και όταν νίκησα τον παγκόσμιο πρωταθλητή, πίστευα ότι θα... ξυπνήσω και θα βρεθώ στα αμπέλια της Παλλήνης.

Το Σάββατο, θα αγωνιστώ απέναντι σε ένα κορυφαίο αθλητή. Είμαι πανέτοιμος για να ριχτώ στην τελευταία αθλητική μου μάχη», υπογράμμισε ο «Iron Mike».

O Στιβ Μόξον είχε προκαλέσει πολλές φορές τον Μιχάλη Ζαμπίδη για έναν αγώνα. «Εδώ και πολλά χρόνια ήθελα να αντιμετωπίσω τον Μιχάλη. Πρόκειται για μεγάλο αθλητή και τον σέβομαι. Αυτός ο σεβασμός θα σταματήσει όταν θα μπούμε στο ρινγκ», τόνισε.  

Ο αγώνας αναμένεται να είναι ένας «πόλεμος» στο ρινγκ και θα κρατήσει σε αγωνία τους θεατές διότι πρόκειται για δύο αθλητές πολύ δυνατούς, με παρόμοιο επιθετικό αγωνιστικό στυλ που παίζουν με στόχο το νοκ αουτ.

Τα εισιτήρια θα αρχίζουν από 15 ευρώ ενώ τα παιδιά έως πέντε ετών θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες δωρεάν.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.