Latest News

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

"Το ξύλο της αρκούδας" έπεσε σε Δημοτικό Συμβούλιο - Ρινγκ με μπουνιές και κλωτσιές στην αίθουσα (ΒΙΝΤΕΟ)


Στα χέρια πιάστηκαν δημοτικοί σύμβουλοι και αντάλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές κατά την χθεσινή  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  στο... Δήμο Αχαρνών. 

«Πρωταγωνιστές» του επεισοδίου ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» Παναγιώτης Γρηγοριάδης και ο πρόεδρος της «Αρωγής» Νίκος Γκασούκας. 



Οι δύο άντρες είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο, με βαριές κουβέντες εκατέρωθεν, το οποίο κατέληξε σε μπουνιές και γενίκευση της σύρραξης. Η κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου αλλά οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τους πιο θερμόαιμους. 

Το επεισόδιο προκλήθηκε λόγω της αντιδικίας που είχε ο κ. Γρηγοριάδης με μερίδα συμβούλων της συμπολίτευσης σχετικά με το θέμα της πληρωμής για την τοποθέτηση των αγωγών ακαθάρτων στην περιοχή του Μεσονυχίου. Η τοποθέτηση του επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» ο οποίος συνηθίζει να χρησιμοποιεί «κοφτερή γλώσσα», με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, προκάλεσε την έντονη αντίδραση δημοτικών συμβούλων και συνέτεινε στη  όξυνση του κλίματος που εκδηλώθηκε με τον καυγά και τη χειροδικία των δύο αντρών όπως κατέγραψε ο φακός και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της διαδικτυακής εφημερίδα «Δυτική  Όχθη». Αμέσως μετά ο κ.Γρηγοριάδης αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο συνέχισε αποφασίζοντας την αποβολή του από τη διαδικασία για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση ενώ στηλίτευσε τέτοιου είδους συμπεριφορές, διαχωρίζοντας την πολιτική τοποθέτηση από τον τραμπουκισμό και τη λεκτική βία.