Latest News

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Μολότοφ και γροθιές για τα μάτια μιας γυναίκας

molotof-650
Έγινε... βομβιστής για τα μάτια της φίλης του. Πρόκειται για 28χρονο Αλβανό, ο οποίος συνελήφθη στην...

Πετρούπολη, κατηγορούμενος για εμπρησμό, έκρηξη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εκρηκτικών υλών. Μαζί του συνελήφθη και η 28χρονη Ελληνίδα φίλη του, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και απείθεια.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα ξημερώματα της 31-1-2015, το ζευγάρι μετέβη σε κέντρο διασκεδάσεως στην Πετρούπολη. Εκεί ο 28χρονος Αλβανός συνεπλάκη άγρια με μια παρέα θαμώνων επειδή ενόχλησαν τη φίλη του και τραυμάτισε τον έναν με γροθιές. Με την παρέμβαση του υπευθύνου του καταστήματος, οι συμπλεκόμενοι απομακρύνθηκαν. Μία ώρα αργότερα, ο 28χρονος επανήλθε στο σημείο και πέταξε προς το κατάστημα τρεις βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε τρία ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα απέξω.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί μετέβησαν με εισαγγελέα στο σπίτι του δράστη, για έρευνα, αλλά η 28χρονη γυναίκα προσπάθησε να τους εμποδίσει για να δώσει χρόνο στον φίλο της να διαφύγει από την πίσω πόρτα. Με την άμεση όμως, επέμβαση των αστυνομικών συνελήφθησαν και οι δύο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε τον 28χρονο αλλοδαπό σε τακτικό ανακριτή.