Latest News

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πελατειακές σχέσεις με ρεφενέ τραπέζι από συμβασιούχους στον Δήμο Πειραιά!

Μαθαίνουμε πως οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα του δήμου Πειραιά με δίμηνες συμβάσεις εργασίας έβαλαν «ρεφενέ» (15 ευρώ/έκαστος!), προκειμένου να κάνουν ευχαριστήριο τραπέζωμα στους...
πολιτικούς προϊσταμένους!!!
Ο λόγος ήταν γιατί το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά σε πρόσφατη συνεδρίαση του αποφάσισε την παράταση των συμβάσεων τους για ακόμα …δύο (!) μήνες, παρά του ότι ο νόμος έδινε το δικαίωμα για παράταση μέχρι το τέλος του έτους 31/12/2015.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρεφενέ τραπέζι έγινε με παραινέσεις των «ημέτερων» της υπηρεσίας Καθαριότητας που χαίρουν την ανοχή της Δημοτικής Αρχής στην αργομισθία. 
Έτσι, φαίνεται πως χτίζονται οι «σωστές» πελατειακές σχέσεις, πατώντας πάνω στην ανάγκη των συμβασιούχων για εργασία. Εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των ανέργων να ζήσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους και τέλος καταπατώντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ρεφενέ -τραπέζι για τις ευχαριστίες, έγινε το περασμένο Σάββατο σε ταβέρνα των Καμινίων, όχι πολύ μακριά από το γκαράζ της Ρετσίνα 45.
Μάλιστα, όπως λένε, εκτός από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και ο Γενικός Γραμματέας!

@Ακούγεται απίστευτο, αλλά έγινε ΚΑΙ αυτό στο Δήμο Πειραιά: Πελατειακές σχέσεις με ρεφενέ τραπέζι από τους συμβασιούχους με δίμηνες συμβάσεις εργασίας στους πολιτικούς τους προϊσταμένους! 

Βέβαια κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι το έκαναν αυτοβούλως οι εργαζόμενοι, αλλά θα τους απαντούσαν άλλοι πως αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και σίγουρα δεν δίνει την καλύτερη εντύπωση να δέχεσαι να σου κάνουν ρεφενέ το τραπέζι οι συμβασιούχοι μετά την ανανέωση δίμηνων συμβάσεων...
Πιο εκμετάλλευση δεν γίνεται!!!