Latest News

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Αυτοί στηρίζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Τη δική τους στήριξη για τον άδικο και στημένο πόλεμο που δέχεται ο πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκαναν γνωστή...
μέσω των social media, οι οπαδοί του Θρύλου. Τον καλούν και τον προτρέπουν να κάνει ακόμα πιο καλή και ισχυρή την ομάδα και να τους κερδίσει όλους.

Παρακάτω ακολουθούν εικόνες με τα σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού στα social media και τις προτροπές τους προς τον πρόεδρο του Θρύλου.








Την ίδια ώρα ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 7, η οποία σημειώνει μεταξύ άλλων, πως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εδώ  και ο σύλλογος του Ολυμπιακού ξεκινάει την αντεπίθεσή του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μέρα που όλοι οι αντί-Ολυμπιακοί περίμεναν πως και πως, πέρασε και δυστυχώς για αυτούς, δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που αγωνιωδώς περίμεναν. Κάποιοι λαθρέμποροι, καναλάρχες, λαμόγια δημοσιογράφοι, ήθελαν να δουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να λυγίζει, αλλά έδωσε ο ίδιος την απάντησή του, λίγες ώρες αργότερα.

Εμείς, σαν ΘΥΡΑ 7, καλωσορίζουμε το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, και του ευχόμαστε να πετύχει όσα και ο προηγούμενος πρόεδρος (Μαρινάκης Βαγγέλης) και ακόμα περισσότερα!!!

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας, και όλα τα μέλη της Θύρας 7, σε εγρήγορση, ετοιμότητα και στήριξη αυτής της προσπάθειας του νέου μας προέδρου, απέναντι στην πρωτοφανή για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα, συμμαχία (μήπως και οπαδική;;;) μεταξύ παο - αεκ - παοκ και να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ. Καθήκον μας, να είμαστε όπως πάντα, η ασπίδα του Ολυμπιακού μας!

ΥΓ. Θα μας πείτε ρε "μεγαλοεπενδυτές" πόσα λεφτά θα επενδύσετε φέτος στις ομάδες σας;;;

ΥΓ2. Πρόεδρε, φτιάξε την ομαδάρα με το Ευρωπαϊκό όραμα που όλοι ονειρευόμαστε.

ΥΓ3. Στον πολυδιάστατο πόλεμο που δεχόμαστε, η απάντησή μας είναι: ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΥΓ4. Τάκαρε, συνέχισε να τους ξεβρακώνεις όπως εσύ ξέρεις!

ΘΥΡΑ 7»

@ Αυτά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αλήθεια, ο Δήμος Πειραιά τι κάνει;