Latest News

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Δίκη Χρυσή Αυγή: Ψάχνουν ακόμα αίθουσα...


Δίκη Χρυσή Αυγή: συνεχίζεται την Πέμπτη-Κλειστά πάλι τα γύρω σχολεία Τις επόμενες κινήσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε αναζήτηση κατάλληλης αίθουσας...
στο Εφετείο, προκειμένου να μεταφερθεί εκεί από τον Κορυδαλλό η δίκη της Χρυσής Αυγής, περιμένει η δημοτική αρχή του Κορυδαλλού.
Η ακροαματική διαδικασία, η οποία είχε διακοπεί στις 15 Μαΐου, θα συνεχιστεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου, ενώ ο δήμαρχος της πόλης Σταύρος Κασιμάτης συνεχίζει τις επαφές του για το θέμα με στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος σε συνάντηση που είχε με φορείς του Κορυδαλλού και βουλευτές της Β’ Πειραιά είχε αναφέρει ότι έχει δρομολογηθεί η δημιουργία νέας αίθουσας στο Εφετείο που θα είναι έτοιμη στις αρχές Σεπτέμβρη 2015, ενώ δεν είχε αποκλείσει και προτεινόμενες λύσεις για τις επόμενες συνεδριάσεις στο ενδιάμεσο διάστημα, εφόσον το ζητήσει η έδρα του δικαστηρίου.
Ο δήμος Κορυδαλλού αποφάσισε να εισηγηθεί στην Αντιπεριφέρεια Πειραιά για την Πέμπτη το κλείσιμο των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται περιμετρικά των φυλακών, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί. Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου.