Latest News

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το πρώτο ρήγμα στο συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" -Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος

Άρχισαν τα όργανα στον συνδυασμό της πλειοψηφίας του Δήμου Πειραιά, μετά την ανακοίνωση της δημοτικής ομάδας "Πειραιάς Νικητής" για...
το δημοψήφισμα.  
Ήδη, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παρασκευόπουλος ανεξαρτητοποιήθηκε εκφράζοντας την διαφωνία του με την ανακοίνωση της πλειοψηφίας του συνδυασμού σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.
Σύμφωνα πληροφορίες του Reportaz Net, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας είχαν κληθεί, όπως συνηθίζουν να κάνουν, για να καθορίσουν την στάση τους στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο που τελικά αναβλήθηκε στο παραπέντε.  
Στη συνεδρίαση του συνδυασμού απουσίασαν τουλάχιστον 5 με 6 σύμβουλοι για διάφορους λόγους.
Οι υπόλοιποι αποφάσισαν να εκδώσουν την ανακοίνωση που στάλθηκε ομόφωνη θέση του συνδυασμού Πειραιάς "Νικητής" 
Ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος ήταν ένας από αυτούς που δεν ήταν παρόντες και ενοχλήθηκε που εμφανίστηκε ότι συμφωνεί με μια θέση για την οποία διαφωνεί κάθετα. 
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Reortaz Net, ήταν παρών στη χθεσινή συγκέντρωση για το "ΟΧΙ" στο Σύνταγμα! 
Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι ήταν σ' ένα συνδυασμό που εμφανίστηκε ως ανεξάρτητος και πολυκομματικός, κάτι που δεν ισχύει όπως διαπίστωσε από τη στάση του στο θέμα του δημοψηφίσματος.

Ποιος είναι

Ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος είναι επιχειρηματίας, επί σειρά δημοτικός σύμβουλος προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ στις τελευταίες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιώς με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου...