Latest News

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ψιτ αγαπουλα! Ποδοσφαιρομάνα τα νησιά των Φερόε


Στα viral της Κυριακής η ποδοσφαιρομάνα χώρα των νησιών Φερόε! #FARGREΤι μπορεί να είναι χειρότερο από μία ήττα της Εθνικής μας από τα νησιά Φερόε στο Καραϊσκάκη;



Μία δεύτερη ήττα στα νησιά Φερόε από τους ψαράδες, τους επιπλοποιούς, τους οδοποιούς που μας στέρησε οριστικά το εισιτήριο για το Euro 2016.
"Το δέχομαι μόνο αν έχει παίξει ο Αλέξης όλα τα αποθεματικά στον άσσο για να μας βγάλει απ' το μνημόνιο" σχολίασε κάποιος στο twitter πολύ εύστοχα!
Και φυσικά από την ώρα που οι "ήρωες" των Νήσων πέτυχαν το πρώτο τους γκολ αλλά και από την μετριότατη εικόνα των Ελλήνων διεθνών, στα social media, προκλήθηκε ο χαμός!
Με τα αυτοσαρκαστικά tweets να "πέφτουν βροχή" και να γίνονται μάλιστα ακόμα περισσότερα μετά και το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Ορέστης Καρνέζης στο 70ο λεπτό!
Διαβάστε κάποια από αυτά που μας άρεσαν περισσότερο και παραδειγματιστείτε! Μία ομάδα - μη επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, νίκησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004 και μάλιστα δύο φορές!

το δέχομαι μόνο αν έχει παίξει ο Αλέξης όλα τα αποθεματικά στον άσσο για να μας βγάλει απ' το μνημόνιο
Να γυρίσουν με το ΚΤΕΛ

Μπράβο σε ξυλοκόπους, ψαράδες, δασκάλους.. όχι μπραβο σε ψωνισμενους με τατουάζ και καλά επαγγελματίες τσομπάνηδες..

Τραυματίστηκε παίκτης των Ν. Φερόε. Λογικά, κάποιος συμπαίκτης του θα είναι τραυματιοφορέας...
Μόλις άνοιξε η καντίνα του γηπέδου,γιατί ο καντινιέρης έπαιξε βασικός σε όλο το 90λεπτο.
"Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, αύριο έχω να περάσω λούστρο τα έπιπλα του κυρίου Άντερσεν" δήλωσε ο σκόρερ του δεύτερου γκολ
Από ότι φαίνεται οι των Φεροε δεν πηγαν το πρωι για ψαρεμα κ είναι ξεκούραστοι
ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ των Φεροες τα ΧΑΡΑΜΑΤΑ θα παν για ψάρεμα... τα δικά μας τα καϊνάρια θα παν ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟοοοοοο