Latest News

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

«Κούνγκ Φου» στην έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι


Μεγάλη ανταπόκριση κόσμου, όλων των ηλικιών, είχε η παρουσίαση του αθλήματος του «Κούνγκ Φου», η οποία έγινε,  στον χώρο της 29ης  Έκθεσης Βιβλίου, στο Πασαλιμάνι...

το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου. 

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου - Κούνγκ Φου σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά & Νήσων, οι οποίες έχουν αφιερώσει το περίπτερό τους, στην Έκθεση, στον Αθλητισμό.
Το Σάββατο η παρουσίαση έγινε από τον Δάσκαλο Γρηγόρη Βασιλάκη και ομάδα μαθητών και μαθητριών του και την Κυριακή από τον Δάσκαλο κ. Γιάννη Λεοντάρη και ομάδα μαθητών και μαθητριών του.
Οι θεαματικές παρουσιάσεις κίνησαν το ενδιαφέρον επισκεπτών της Έκθεσης Βιβλίου και γενικότερα περαστικών, οι οποίοι σταμάτησαν και χειροκρότησαν, θερμά, τις προσπάθειες των παιδιών, οι οποίες γίνονταν υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής.
Στον χώρο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και η περιφερειακή σύμβουλος Ειρήνη Μεταξά.
Να σημειωθεί ότι με αυτές τις εκδηλώσεις άρχισε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ανοιχτών συζητήσεων, που διοργανώνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά & Νήσων, σε όλη την διάρκεια της Έκθεσης Βιβλίου, με στόχο την συμμετοχή περισσότερου κόσμου, όλων των ηλικιών, στην Άθληση.

Οι εκδηλώσεις, που θα γίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες, είναι οι εξής:

Πέμπτη 18/6:  Βασικές αρχές Βόλεϊ

Παρασκευή 19/6:  Βασικές αρχές Μπάσκετ και (ώρα 20.30) συζήτηση με θέμα «Η σημασία της υγιεινής διατροφής»

Σάββατο 20/6 και Κυριακή 21/6:  Λιπομέτρηση

 

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον χώρο της Έκθεσης Βιβλίου, στο Πασαλιμάνι, μεταξύ 19.30 και 21.30